Skal I deltage i en turnering eller et stævne i udlandet? Eller måske på træningslejr? Lad os hjælpe jer med at planlægge alt det praktiske omkring rejsen. Vi kan hjælpe med hele eller dele af jeres arrangement – for eksempel giver vi gerne et uforpligtende tilbud på indkvartering eller flybilletter alene, men hjælper også gerne med tilrettelæggelse af program.

Vi har beskrevet nogle af mulighederne her på hjemmesiden, men vi skræddersyer eller rejser, så finder du ikke det du søger så tøv ikke med at kontakte os. Der er store chancer for, at vi kan realisere jeres rejsedrøm!

Om Alfa Travel

Populære sportsrejser

Træningslejr i udlandet

Vi arrangerer rammerne for træningslejre for fodboldhold, svømmehold, håndbold m.m. i udlandet. En træningslejr under sydlige himmelstrøg kan være et frisk pust til de normale træningslejre i Danmark. Vi tilbyder destinationer med fremragende træningsfaciliteter og flotte hotelforhold, samt har agenter og samarbejdspartnere på disse steder, der sørger for, at alle de faciliteter, der skal være på plads for afvikling af en professionel træningslejr, er til stede.

Ungdomsturneringer i udlandet

Skal I til turnering i udlandet, kan vi sørge for de praktiske rammer i forbindelse med jeres tur. Overlad det for eksempel til os at finde det rette hotel til jeres gruppe, den bedste transport samt måske et par udflugter undervejs på rejsen, som afveksling til det sportslige.

Sportsrejser håndbold, fodbold og tennis

Vi kan som udgangspunkt sammensætte sportsrejser til alle typer sport og kan tilbyde rejsemål med faciliteter til både fodbold, håndbold, tennis, svømning, golf, atletik osv.

Skal vi planlægge jeres sportsrejse?

Ønsker I yderligere information om vores sportsrejser og jeres muligheder, er du velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller [email protected].

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)