AlfA Travel er specialister i grupperejser, herunder også studierejser for friskoler. Er I en almindelig friskole, eller har I et tema såsom pædagogik, sprog, idræt eller kreativitet, så kan vi uanset hvad sammensætte den helt perfekte og fagligt inspirerende studietur for netop jeres friskole.

Om Alfa Travel

Studietur efter jeres friskoles fokus!

I kan finde inspiration i nogle af vores mest populære destinationer til højre herfor. Måske lokker eksotiske destinationer som Kina, USA eller Rusland? Vi kan også arrangere en aktiv studietur eller en klassisk skitur. Omdrejningspunktet for studieturen vil altid være, at eleverne kan få brugt et sprog i praksis, styrke fællesskabet og samtidig opleve den valgte destinations kultur og historie. Uanset hvad temaet for jeres friskoles studietur er, kan vi helt sikkert hjælpe med at sammensætte det helt rette til jer!

Friskole studietur med AlfA Travel

Vi har arrangeret rigtig mange studierejser gennem tiden. Vores erfaring betyder, at vi har en god fornemmelse for vores gruppers behov og ønsker, som vi altid bestræber os på at imødekomme. Ofte varierer indholdet og formålet med studieturen fra friskole til friskole, og derfor skræddersyr vi en rejse, som passer til netop JERES behov.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)