De fleste af os husker tydeligt den klassetur, som vi var på i folkeskolen – både for dét vi lærte, men særligt for det sociale element af turen.

På rejse i folkeskolen

Eleverne får for alvor noget ud af undervisningen, når de kommer uden for klasseværelset og ser, hvordan virkeligheden hænger sammen. Det væsentlige formål med en skolerejse er ikke undervisning i et emne eller lignende, men i højere grad at skabe et supplement af mere samværs- og oplevelsesmæssig karakter til den daglige undervisning.

Det stiller selvfølgelig store krav til planlægningen af en studietur. Dette har vi hos AlfA Travel heldigvis masser af erfaring med, så I kan roligt lade os hjælpe med planlægningen.

Om Alfa Travel

Skolerejse for jeres folkeskole med AlfA Travel

Vi har arrangeret rigtig mange skolerejser og studieture for folkeskoler gennem tiden. Ofte varierer indholdet og formålet fra folkeskoleklasse til folkeskoleklasse, og derfor tager vi udgangspunkt i netop jeres situation. Vi skræddersyr altid en rejse, som passer til netop JERES behov og ønsker.

Måske har I allerede valgt destinationen for jeres skolerejse? Ellers kan I finde inspiration i nogle af vores mest populære studieture for folkeskoler til højre herfor. Vi er naturligvis også meget gerne behjælpelige med forslag til, hvad der vil passe jeres folkeskoleklasse bedst.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)