Lars Nielsen fra Hasseris Gymnasium har arbejdet sammen med HowJdo og AlfA Travel omkring skolens 3 sprogrejser. Herunder forklarer han, hvorfor han tager på sprogrejse og ikke mindst om hans oplevelse med HowJdo Sprogrejser.

Hvorfor rejser I på sprogrejse?

”Vi prioriterer sprogrejserne for vores elever, idet man allerbedst lærer et sprog i dets hjemland! Jeg oplever, at undervisning på stedet og med mordersmålsundervisere giver en unik autencitet, og det er med til at styrke elevernes interesse for at lære sproget. Hvis opholdet baseres på indkvartering hos lokale familier, så kommer der også en spændende kulturel dimension ind i rejsen, idet eleverne for alvor kommer tæt på kulturen.”

Hvorfor bruger I AlfA Travel til at hjælpe med sprogkurserne?

”Jeg har altid oplevet kurserne som seriøse og meget professionelle. Sprogskolerne er af høj kvalitet og altid akkrediterede. Indkvarteringen hos værtsfamilier fungerer rigtig godt, og der bliver straks taget hånd om det, hvis vi har brug for hjælp.”

Ønsker du at give dine elever nogle af de samme oplevelser som Hasseris Gymnasium, så kan vi hjælpe dig med at starte planlægningen allerede i dag. Vi undersøger meget gerne mulighederne for sprogkurser på netop jeres rejsemål. Ring derfor til os på 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål eller vi skal undersøge mulighederne nærmere. Du kan bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres næste sprogrejse via formularen nedenfor.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)