Lars Nielsen fra Hasseris Gymnasium har arbejdet sammen med HowJdo og AlfA Travel omkring skolens 3 sprogrejser. Herunder forklarer han, hvorfor han tager på sprogrejse og ikke mindst om hans oplevelse med HowJdo Sprogrejser.

Hvorfor rejser I på sprogrejse?

”Vi prioriterer sprogrejserne for vores elever, idet man allerbedst lærer et sprog i dets hjemland! Jeg oplever, at undervisning på stedet og med mordersmålsundervisere giver en unik autencitet, og det er med til at styrke elevernes interesse for at lære sproget. Hvis opholdet baseres på indkvartering hos lokale familier, så kommer der også en spændende kulturel dimension ind i rejsen, idet eleverne for alvor kommer tæt på kulturen.”

Hvorfor bruger I HowJdo til sprogkurserne?

>”Jeg har altid oplevet HowJdo Sprogrejser som en seriøs og meget professionel leverandør. Sprogskolerne er af høj kvalitet og altid akkrediterede. Indkvarteringen hos værtsfamilier fungerer rigtig godt, og der bliver straks taget hånd om det, hvis vi har brug for hjælp.”

Ønsker du samme succesoplevelse med en sprogrejse for dine elever som Lars Nielsen, så kan vi hjælpe dig med at starte planlægningen allerede i dag. Læs om de 4 sprogrejser vi tilbyder under London, Berlin, Rom og Malaga, eller kontakt os på tlf. 80 20 88 70 hvis du har spørgsmål. Du kan bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres næste sprogrejse via formularen til højre herfor.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)