Athen er en populær studierejse-destination i sig selv – men nu tilbyder vi muligheden for en kombi-studierejse, hvor I kan opleve Athen og enestående Meteora på én og samme tur!

Meteora – et af naturens mesterværker!

Over byen Kalambaka, som ligger ca. 320 km fra Athen, ligger Meteora. Meteora er en række imponerende klostre, som er “svævende” på massive, fritliggende sandstens-tinder, 400 meter over jorden. Områdets gigantiske klipper, som er splittet af jordskælv og formet af vejr og vind over millioner af år, er i sandhed et af naturens mesterværker!

Gennem tiden har Meteora været opholds- og gemmested for mennesker. De første indbyggere var munke, og de kom til området for at søge spirituel ro og isolation. Resultatet af deres stærke tro blev en uforlignelig samling af klostre – hver og én imponerende og af højeste arkitektoniske værdi.

Munkene kunne være i fred på de høje klipper, da klostrene dengang kun var tilgængelige ved hjælp af stiger, udspændte reb og primitive “elevatorer” i form af kurve ophængt i reb. I dag foregår turen op ad klipperne til klostrene ad stentrapper, som er udhugget i selve klippen. Oprindeligt blev der bygget 24 klostre, hvoraf der i dag er 6 der er beboet – alle klostre er i dag optaget på UNESCOS verdensarvsliste.

Besøg Meteoras hjemmeside

Studierejse til Athen og Meteora – FORSLAG TIL REJSEPLAN
Har du svært ved at overskue mulighederne ved en kombirejse?
Vi har lavet et forslag til en rejseplan, hvor I har 2 nætter i Athen og 3 i Meteora – og vi har indlagt spændende aktiviteter. Brug rejseplanen som inspiration. En endelig rejseplan tilpasses naturligvis DIN gruppes ønsker!

Se rejseplanen her

Kombirejse: Fra 3.598,- pr. person (ved min. 30 deltagere)

Inklusiv:
– Flyrejse Danmark – Thessaloniki t/r
– Transfer fra Thessaloniki til Meteora + Meteora til Athen via Delfi + Athen til lufthavn
– Indkvartering i 5 nætter (3 nætter i Meteora og 2 nætter i Athen)
– Morgenmad under opholdet

Herudover hjælper vi meget gerne med at arrangere spændende aktiviteter i forbindelse med jeres rejse – fx gåture, hiking, hulebesøg, rappelling, solnedgangstur og museumsbesøg (program er tilkøb).

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)