AlfA Travel arrangerer studierejser med bus for grupper til stort set alle rejsemål i Europa. Vi samarbejder med 3 kvalitetsbevidste og veldrevne vognmandsfirmaer – Vikingbus, Bæks Bus i Lemvig og Todbjerg Busser A/S i Brabrand.

Vi stiller følgende krav til den ydelse vi leverer:

  • Vi bruger kun danske vognmænd og chauffører
  • Alle busser er af minimum 4-stjernet standard (ekstra benplads, aircondition, WC, TV, køkken med køleskab m.m.)
  • Alle køre-hviletidsbestemmelser og øvrige lovkrav overholdes
  • Chaufførerne arbejder under ordnede forhold
  • 100 km. kørsel på rejsemålet er inkluderet (gælder ikke for AlfA-ekspressen og for Østrigsruten)

Trygge og sikre busrejser
Vi har lavet en række retningslinjer og gode råd i forbindelse med vores busrejser. Se reglerne her.

Populære rejser med bus

Fordele ved skolerejser med bus

Bussen er et rigtig godt transportmiddel i forbindelse med skolerejser og studierejser. En af de mange fordele, der er ved at rejse med bus, er først og fremmest at bussen henter jeres gruppe på jeres valgte opsamlingssted, og derfra kan I bare læne jer tilbage og nyde turen. Derudover synes sammenholdet i en gruppe at forstærkes i en bus, hvor hygge og det sociale altid er i højsædet. Hyggen starter allerede, når I kører over kantstenen. Sidst men ikke mindst står bussen oftest til rådighed for gruppen undervejs på hele turen, hvilket giver mulighed for at komme på spændende dagsture på nemmeste vis. Bemærk at bussen dog ikke står til rådighed på udrejse- og hjemrejsedage.

Busrejser med AlfA Travel

Vi arrangerer busrejser til hele Europa efter jeres gruppes ønsker. Tidligere har grupper kørt i bus til Athen og Barcelona, men nu er de største busrejsemål storbyer som Berlin, Hamborg, Amsterdam, Paris, Bruxelles, Krakow og Prag. Der afholdes naturligvis passende pauser undervejs på længere ture – ca. hver 4. time.

På de fleste afgange er der mulighed for at købe kaffe, te og læskedrikke ombord. Derudover er der mulighed for afspilning af DVD, ligesom der også er enkelte strømstik fordelt i busserne. Vi tilbyder på nuværende tidspunkt ikke WiFi. Når I rejser på busrejse med AlfA Travel har I som gruppe hele 100 km. kørsel til rådighed pr. dag under opholdet (gælder dog ikke på udrejse- og hjemrejsedage).

Bemærk! For Østrigsruten og AlfA-ekspressen gælder specielle regler.

Busrejse og tryghed

Vi ved, at tryghed er en vigtig faktor ved skolerejser og busrejser, og derfor er tryghed en af vores højeste prioriteter. Vores erfaring betyder, at vi har en god fornemmelse for vores gruppers behov og ønsker, som vi altid bestræber os på at imødekomme. AlfA Travel er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureauforening.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)