Pris pr. deltager

Fra 748kr.

Ved minimum 15 deltagere

Din rejserådgiver

Indkvarteringer

Bo godt i København

A&ONoerrebro_København_Studietur_reception

A&O Hotel og Hostel København, Nørrebro

Beliggende på det multikulturelle og pulserende Nørrebro, som længe har været et af hippeste brokvarteter. A&O har både en hotel og en hostelafdeling. På hostellet er der typisk overnatning i flersengsværelser med eget bad/toilet samt aflåselige skabe. I får god komfort til en fornuftig pris. Hostellet serverer en lækker all-you-can-eat-morgenmadsbuffet. Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af snacks og drinks i vores bar. Herudover er A&O udstyret med fri Wi-Fi overalt, en hyggelig lobby, gæstekøkken til mindre madprojekter, bar, eget vaskeri og et lille bibliotek med et hyggeligt læsehjørne. Desuden er  der indrettet et specielt “students only”-område til studerende.

urban-house-copenhagen-by-meininger-Sovesal_studietur

Urban House København by Meininger

Urban House Copenhagen ligger på det trendy Vesterbro, blot 200 m. fra hovedbanegården. Urban House er et godt udgangspunkt for at oplevel Københavns seværdigheder. Værelserne er med eget bad/toilet og elevværelserne har mellem 4-10 senge. På hostellet er der iøvrigt gæstekøkken, mødelokale, lounge, gratis Wi-Fi, cykeludlejning en god morgenbuffet.

 

 

Danhostel_bellahoj_Kobenhavn_Studietur

Danhostel Bellahøj

Danhostel Copenhagen Bellahøj er beliggende lidt i udkanten af København og byder på rolige omgivelser og en hyggelig hjemlig atmosfære. Der er gode forbindelser til centrum med offentlig transport, så I kommer hurtigt hjem efter dagens oplevelser. Hvis I kører med bus, så er der mulighed for parkering lige ved siden af hostellet. Eleverne indkvarteres i flersengsværelser med mellem 4-10 senge. Der er værelser både med og uden eget bad/toilet. Bellahøj er kendt for de gode muligheder for at dyrke sport. Fx kan du springe i badetøjet og tage en svømmetur på Bellahøj Svømmestadion. I det nærliggende Grøndals MultiCenter er der gode muligheder for mange super af sport fx ketchersport, kampsport og fitness. Hostellet har iøvrigt en grøn have med legeplads, et bordtennisbord og aktivitetsrum. Der er mulighed for fuld forplejning på Bellahøj og der er gratis Wi-Fi.

 

DanhostelCopenhagenCity_ Studietur_ Koebenhavn

Danhostel Copenhagen City

Danhostel Copenhagen City er beliggende på H.C. Andersens Boulevard lige ved Langebro og udgør en super central base, for at opleve det bedste af København. Hostellet er 5-stjernet og værelserne er store og rummelige og alle med eget bad og toilet. Faciliteterne er moderne og mange steder er der en skøn udsigt over byen. Hostellet er iøvrigt udstyret med gratis Wi-Fi, bar/cafe, TV-stue, gæstekøkken, bordtennis og brætspil.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til København fra kun 748kr.

Egen transport
4 dage / 3 nætter
01.06 2020 - 31.12 2020 fra
748kr.
01.01 2021 - 31.03 2021 fra
798kr.
Ekstra nat fra
220kr.

Prisen er baseret på grupper ved min. 15 deltagere.

Gruppen sørger selv for rejsen til og fra København. Nogle undervisningsinstitutioner har mulighed for at søge om gratis befordring via DSB-frirejse. Læs mere på DSBs hjemmeside.

Rejse med bus
4 dage / 3 nætter
01.06 2020 - 31.12 2020 fra
kr.
01.01 2021 - 31.03 2021 fra
kr.
Ekstra nat fra
kr.

Pr. person ved min. 54 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen, og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Priseksemplerne inkluderer

  • Tæt samarbejde med rejsekonsulent.
  • Fri adgang til AlfA Gate med praktisk info og gode idéer.
  • Transport tur/retur (undtaget ved egen transport)
  • 1 aftensmad på Folkehuset Absalon
  • Overnatning i flersengsværelser.
  • Morgenmad.
  • Alle skatter og afgifter inkl. rejsegarantifonden.
  • Udvidet ansvarsforsikring.

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)