Pris pr. deltager

Fra 1.348kr.

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i København

Urban Camper Hostel Copenhagen

Urban Camper Hostel ligger i det trendy Nørrebro-kvarter i København. Her får I et nyere hostel med sovesale til 4 personer i form af store, indendørs telte. En sjov og anderledes indkvarteringsmulighed, og så er den endda en af de billige muligheder i byen. Lærerne indkvarteres i enkeltværelser mod tillæg. Alle værelser har fælles bad og toilet. De indendørs telte har ventilation og store opbevaringsskabe (det er vigtigt, at eleverne selv medbringer hængelåse til disse skabe). Der serveres let kontinental morgenmad på dette hostel, og sengelinned, håndklæder og WiFi er inklusiv i prisen. Hostellet har desuden et stort fællesområde med bar, bordfodbold og mange andre sjove spil, man kan benytte sig af. Selvom I her er placeret 3,2 km fra Københavns centrum, har I blot 150 meter til nærmeste metrostation, og kommer derfor let ind til byen.

I skal vælge Urban Camper Hostel, hvis …

I ønsker indkvartering i den billige ende, med god adgang til centrum, samt mulighed for en anderledes oplevelse.

A&ONoerrebro_København_Studietur_reception

A&O Hotel og Hostel København, Nørrebro

Beliggende på det multikulturelle og pulserende Nørrebro, som længe har været et af de hippeste brokvarteter. A&O har både en hotel- og hostelafdeling. På hostellet er der typisk overnatning i flersengsværelser med eget bad/toilet samt aflåselige skabe. I får god komfort til en fornuftig pris. Hostellet serverer en lækker all-you-can-eat-morgenmadsbuffet. Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af snacks og drinks i vores bar. Herudover er der Wi-Fi tilgængeligt, en hyggelig lobby, gæstekøkken til mindre madprojekter, bar, eget vaskeri og et lille bibliotek med et hyggeligt læsehjørne. Desuden er  der indrettet et specielt “students only”-område til studerende.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om A&Os initiativer på deres hjemmeside under punktet “green”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

DanhostelCopenhagenCity_ Studietur_ Koebenhavn

Danhostel Copenhagen City

Danhostel Copenhagen City er beliggende på H.C. Andersens Boulevard lige ved Langebro og udgør en super central base, for at opleve det bedste af København. Hostellet er 5-stjernet og værelserne er store og rummelige og alle med eget bad og toilet. Faciliteterne er moderne og mange steder er der en skøn udsigt over byen. Hostellet er iøvrigt udstyret med gratis Wi-Fi, bar/cafe, TV-stue, gæstekøkken, bordtennis og brætspil.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Danhostel´s initiativer på deres hjemmeside under punktet “den-gronne-nogle”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

urban-house-copenhagen-by-meininger-Sovesal_studietur

Urban House København by Meininger

Urban House Copenhagen ligger på det trendy Vesterbro, blot 200 m. fra hovedbanegården. Urban House er et godt udgangspunkt for at opleve Københavns seværdigheder. Værelserne er med eget bad/toilet og elevværelserne har mellem 4-10 senge. På hostellet er der i øvrigt gæstekøkken, mødelokale, lounge, gratis Wi-Fi, cykeludlejning en god morgenbuffet.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Meininger Hotels initiativer på deres hjemmeside under punktet “Sustainability”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Danhostel_bellahoj_Kobenhavn_Studietur

Danhostel Bellahøj

Danhostel Copenhagen Bellahøj er beliggende lidt i udkanten af København og byder på rolige omgivelser og en hyggelig hjemlig atmosfære. Der er gode forbindelser til centrum med offentlig transport, så I kommer hurtigt hjem efter dagens oplevelser. Hvis I kører med bus, så er der mulighed for parkering lige ved siden af hostellet. Eleverne indkvarteres i flersengsværelser med mellem 4-10 senge. Der er værelser både med og uden eget bad/toilet. Bellahøj er kendt for de gode muligheder for at dyrke sport. Fx kan du springe i badetøjet og tage en svømmetur på Bellahøj Svømmestadion. I det nærliggende Grøndals MultiCenter er der gode muligheder for at dyrke forskellige typer sport fx ketchersport, kampsport og fitness. Hostellet har iøvrigt en grøn have med legeplads, et bordtennisbord og aktivitetsrum. Der er mulighed for fuld forplejning på Bellahøj og der er gratis Wi-Fi.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Danhostel´s initiativer på deres hjemmeside under punktet “den-gronne-nogle”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Generator Copenhagen

Generator Copenhagen er et super centralt beliggende hostel i København, blot 600 m fra Kongens Nytorv og Strøget. I får altså her det bedste udgangspunkt for at opleve byen, også på gåben. Alle elever indkvarteres på moderne flersengsværelser med fælles bad og toilet på gangen. Det er muligt at booke værelser med eget bad og toilet mod tillæg. Lærerne indkvarteres på enkeltværelser mod tillæg. Hostellet har desuden en stor tagterasse samt flere rigtig fine fællesområder.

I skal vælge Generator Copenhagen, hvis …

Hvis I gerne vil bo så centralt som muligt og eventuelt også sætter pris på lækre omgivelser og faciliteter i top.

A&O Hostel Sydhavnen

Dette hostel er placeret i området Sydhavnen – med kun 300 m til S-tog stationen Sydhavnen og under 2 km til indkøbscentret Fisketorvet. Eleverne indkvarteres på moderne flersengsværelser med eget bad og toilet. Lærerne indkvarteres på enkeltværelser mod tillæg. Der serveres morgenmad på dette hostel. Desuden er der gode, store fællesområder med blandt andet bordfodbold på stedet, samt en bar, hvor der kan købes snacks og drikkevarer. Sidst men ikke mindst har A&O Hostel Sydhavnen en dejlig gårdhave, I kan nyde, hvis vejret er til det.

I skal vælge A&O Hostel Sydhavnen, hvis …

Hvis Sydhavnen er et godt udgangspunkt for jer og hvis I sætter pris på adgang til køkken.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om A&Os initiativer på deres hjemmeside under punktet “green”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til København – fra kun 1.348kr.

Ophold i København
4 dage / 3 nætter
01.03.2024 - 28.02.2025 fra
1.348kr.

Baseret på DSB-frirejse eller egen transport til København t/r

Ophold i København
5 dage / 4 nætter
01.03.2024 - 28.02.2025 fra
1.798kr.

Baseret på DSB-frirejse eller egen transport til København t/r

Priseksemplerne inkluderer

  • Indkvartering i flersengsværelser
  • 1 aftensmad på Folkehuset Absalon
  • Morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)