Pris pr. deltager

Fra 3.798kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Beograd

Beograd har flere forskellige centrale områder – så lad gerne jeres faglige interesse afgøre, hvilken indkvartering der er mest central og bedst for jeres gruppe.

Hostel Downtown Central

Lille hostel beliggende i centrum af Beograd lige overfor Republic Square. I gå afstand til hostellet er Kalemegdan fortet, Skadarlija området og gågaden Knez Mihailova. I bor på 4- – 10-sengsværelser med køjesenge og bad/toilet på gangen. Hostellet har en fælles TV-stue. Morgenmaden er inkluderet, men serveres på en nærliggende restaurant. (Hotellet har kun plads til små grupper på op til 22 deltagere)

I skal vælge Hostel Downtown Central hvis…

I er en mindre gruppe som gerne vil have en god base for studierejsen og I gerne vil bo centralt i området ved Republic Square.

Hotel Prag 4

Hotellet er beliggende i hjertet af Beograd. Området hedder Stari Grad og er det oprindelige centrum af Beograd helt tilbage fra det 6 århundrede. Mange af bygningerne i området er kulturelle monumenter og Hotel Prag er en af dem. Boheme kvarteret, Skadarlija ligger tæt ved hotellet og banegården ligger kun 550 meter fra hotellet. I bor på tresengsværelser med aircondition, gratis Wi-Fi, fladskærms tv, skrivebord, safety box og eget bad/toilet. Hotellet har iøvrigt 2 ala carte restauranter med både lokale og internationale retter, mødelokaler, bar, pub og egen have.

I skal vælge Hotel Prag hvis…

I gerne vil bo centralt i Stari Grad med bydelens kulturelle monumenter og bygninger. God 4-stjernet hotelstandard og fine faciliteter.

Hotel Rex 3

Hotellet er beliggende i Savski Venac kvarteret, som betegnes det historiske centrum. I området ligger der flere ambassader og ministerier. Afstanden til togstationen er ca. 700 meter og kun 1,5 km. fra gågaden Knez Mihailova. Værelserne er lyse med store vinduer, aircondition, eget badeværelse, trægulv og fladskærms-tv. I indkvarteres på dobbelt/twin værelser. Hotellet har i øvrigt mødelokaler, bar, gratis Wi-Fi og egen restaurant hvor der serveres Serbiske og Italienske specialiteter.

I skal vælge Hotel Rex, hvis…

I gerne vil bo i byens historiske centrum på 3-stjernet hotel. I prioriterer værelser med kun 2 senge og lyse og venlige omgivelser.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Beograd fra kun 3.798kr.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.11 2023 - 31.10 2024 fra
3.798kr.
Ekstra nat fra
225kr.

Pris pr. person ved min. 20 personer.

Baseret på flyrejse København – Beograd t/r økonomiklasse.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Beograd t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

431

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)