Landbrug er et af verdens ældste erhverv, og det er et erhverv, der udføres på forskellige måder afhængigt af, hvilket land man befinder sig i. Produkterne varierer også meget fra land til land, og derfor er det ofte spændende, at se hvilken indvirkning klima og beliggende har på de forskellige varer. Hvert land har ofte også sine egne traditioner, for hvordan de driver deres landbrug, og dette gælder især de små landbrug.

Vi har gode kontakter til landbrug i både Italien og Spanien, og har du andre ønsker, hjælper vi også gerne med det.

Lad dig inspirere af vore rejsebeskrivelse Landbrug-Norditalien eller kontakt os for yderligere information på 80 20 88 70.

Ovenstående er kun forslag til hvorledes en spændende rejse kan strikkes sammen. Vi udarbejder gerne et tilbud, som er tilpasset jeres gruppes interesser.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)