Studierejser til Bosnien-Hercegovina

Bosnien-Hercegovina er en tidligere republik i det gamle Jugoslavien. I dag bor der omkring 3.3 millioner mennesker i landet, og heraf lidt under 300.000 i hovedstaden Sarajevo. Bosnien-Hercegovinas historie med massedrab og etnisk udrensning er brutal, men spændende at udforske på en studierejse. Tag på studietur til landet, der er et af de mest spændende rejsemål i Europa når det kommer til kultur og historie!

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Bosnien-Hercegovina

På en studietur i Bosnien-Hercegovina mødes man af et spændende miks af bosnisk, kroatisk, muslimsk, serbisk og kristen kultur, arkitektur og sprog. Det er særlig oplagt at besøge den moderne storby Sarajevo, hvorfra det også er muligt at tage på flere spændende ture fra – fx til byen Mostar eller til Srebrenica.

Bosnien er desuden et utroligt naturskønt land med bjerge, floder og vandfald. Tag fx sydpå og oplev landets største vandfald, Kravice, som bestemt er et besøg værd. Vil man have lidt action ind i programmet, kan man også opleve den skønne natur fra vandet – riverrafting er blevet en yderst populær sportsgren i landet de senere år.

Krigens spor i Bosnien-Hercegovina

Går man gennem gaderne i Sarajevo, kommer man bl.a. til gaden, hvor Ærkehertug Franz Ferdinand blev skudt i 1914. En handling som eftersigende blev indirekte årsag til starten på første verdenskrig. Derudover var landet gennem løsrivelsen fra Jugoslavien i starten af 1990’erne. Der er i dag stadig masser af fysiske skudhuller i hjem og ramponerede bygninger, der står tilbage herefter. Man kan med andre ord ikke undgå, at få følelsen af at man går lige midt i Europas historie, når man vandrer gennem gaderne.

Fandt du hvad du søgte?

Vi skræddersyr altid vores studierejser. Har I specielle ønsker til studierejsen i Bosnien-Hercegovina, så tøv ikke med at kontakte os og hør om jeres muligheder.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)