Pris pr. deltager

Fra 3.148kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Sarajevo

Vi tilbyder hoteller og hostels i pæn indkvarteringsstandard – alle med central placering og gode rammer for skolegrupper.

Hotel Hollywood

Hotel Hollywood ligger ved siden af Grand Centar Shoppingcenteret, cirka fem kilometer fra centrum af Sarajevo. Otoka ligger cirka 10 minutters kørsel fra hotellet. Værelserne har centralvarme, safety-boks, telefon og bad/toilet. Hotellet har egen restaurant, snackbar, karaoke og terrasse. Der er også swimmingpool, sauna og fitnessrum for de aktive.

I skal vælge Hotel Hollywood, hvis …

I gerne vil have et stort og flot hotel med sportsfaciliteter, dejlige fællesområder, en god morgenmadsbuffet og en beliggenhed væk fra nattelivet. Centrum nås med sporvogn på cirka 15-20 minutter.

Hostel Franz Ferdinand

Hostel Franz Ferdinand ligger centralt i gåafstand til den gamle bydel og Sacred Heart-katedralen. Hostellet er moderne og ungdommeligt. Indkvartering i pæne flersengsværelser med køjesenge og bad/toilet. Enkeltværelser kan bestilles mod tillæg. Hostellet har desuden gode fællesområder og et mindre fælles køkken, samt gratis Wi-Fi, bagageopbevaring, skabe med lås og gratis kaffe/the.

I skal vælge Hostel Franz Ferdinand, hvis …

I gerne vil have et fint nyere ungdomshostel med bad/toilet på alle værelser og en beliggenheden i top. Museer, katedral, moskeén, gågaden, bazaren – det hele ligger tæt på.

Hostel Massimo

Hostel Massimo ligger centralt i Sarajevo, kun godt 100 meter fra Katedralen og the ”Eternal fire”. Eleverne indkvarteres i flersengsværelser med 6-10 senge samt bad/toilet. Mulighed for enkeltværelser og dobbeltværelser med bad/toilet mod tillæg. Værelserne er med hårtørrer, skab til hver gæst og aircondition. Der er i øvrigt hyggelige fælles faciliteter, 24-timers reception og fri Wi-Fi.

Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

I skal vælge Hostel Massimo, hvis …

I gerne vil bo centralt i Sarajevo på et hostel med hyggelige fællesområder.

Hotel Saray

3-stjernet hotel 500 meter fra Basčarsija-basaren og Sebilj-springvandet. Indkvartering i pæne flersengsværelser med bad/toilet. Enkeltværelser kan bestilles mod tillæg. Hotellet har desuden restaurant, bar og en god, fælles opholdsstue. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet og 24-timers reception.

I skal vælge Hotel Saray, hvis …

I gerne vil have et stort hotel med god morgenmadsbuffet, beliggende på en bjergside med kun 10 minutters gang til den gamle bydel. Godt valg til prisen.

Vagabond Hostel

Hostellet ligger centralt på gågaden i Sarajevo og lige ved den gamle bydel. Hostellet er renoveret i 2019 og har store, rummelige værelser. Elevværelserne har 4 – 8 senge (herunder køjesenge) og alle er med fælles bad/toilet. Hostellet har i øvrigt en hjemlig og hyggelig atmosfære.

I skal vælge Vagabond Hostel, hvis …

I gerne vil bo på et hyggeligt og pænt hostel, som ligger midt på gågaden i Sarajevo.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Sarajevo fra kun 3.148kr.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.11 2023 - 31.10 2024 fra
3.148kr.
Ekstra nat fra
225kr.

Pr. person ved min. 20 personer.

Baseret på flyrejse København – Sarajevo t/r økonomiklasse.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med fly til Sarajevo t/r
  • Transfer fra lufthavnen t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

448

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)