Studierejser til Cypern

Cypern er et fascinerende sammenkog af uspoleret natur, kirke og moské, høje bjerge og Zorba-dans. Der er frostgrader i høje sneklædte bjerge og bagende sol over Europas reneste strande. Tilmed er vejret på Cypern varmt året rundt, hvis man sammenligner med Danmark, så det er en perfekt destination for studierejsen hvis I går efter solgaranti og uanede muligheder på en lille ø.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Bulgarien

På grupperejser til Cypern indkvarteres I på fine hoteller, som er godt placeret på øen. Læs mere om vores hoteller på Cypern. Vi hjælper også gerne med at arrangere et indholdsrigt fagprogram til studierejsen. Er du i tvivl om budgettet rækker, så læs mere om vores vejledende priser til Cypern, og bestil et uforpligtende tilbud på jeres grupperejse til Cypern via formularen. Er du usikker på, hvad der passer til netop jeres gruppes studierejse, er du velkommen til at kontakte os.

Om studierejser til Cypern

Cypern har siden 1974 været opdelt i to, som i daglig tale omtales som “den græske del” og “den tyrkiske del”. Derfor har Cypern også en delt hovedstad, Nicosia, hvor der både er kirke og moské, pool og hamam og euro og lira. Grænsen mellem de to områder hedder “den grønne linje”, og selve Nicosia byder på både fortidslevn, hyggelige caféer og gode shoppingmuligheder på studierejsen.

Derudover er Cypern fødested for Afrodite, skønhedens og kærlighedens gudinde, som også forbindes med frugtbarhed og naturens genfødsel. Disse aspekter præger i høj grad kulturen på Cypern og er et must at opleve på en studietur. Der er masser af muligheder for at lave et godt program til jeres studierejse, næsten uanset hvad jeres ønsker er. I kan nyde cafélivet i Limassol, besøge Kyrenia og se Cyperns dejligste fiskerleje eller se vandfald og middelalderbroer i Troodosbjergene. I Troodosbjergene findes også klostre og kirker med fantastiske byzantinske vægmalerier. Choirokoitia-stenalderbosættelsen og Middelhavets smukkeste mosaikker i Pafos er bestemt også et besøg værd på grupperejser. Cypern er i det hele taget en perfekt ø at vælge til jeres næste studierejse.

Rejseeksperter

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)