Studierejser til Færøerne

Færøerne, bestående af 18 øer, er kendetegnet af rå natur og stolte traditioner. Det er en unik perle isoleret i Atlanterhavet, der ligger blot 2 timers flyvetur fra Danmark, så det er en oplagt destination til en anderledes studierejse, som med garanti byder på uforglemmelige og unikke oplevelser!

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Færøerne

Når man træder ud af flyet på Færøerne, føles det som om, at man træder hundredvis af år tilbage i tiden. Rundt på øerne findes stenudhuse, bådehuse og ruiner af små huse, hvor folk gemte sig for sørøvere i gamle dage. Landskaberne er åbne og rå, og der er fugle og får i massevis. Det er uden tvivl primært naturen man kommer til Færøerne for at opleve. Men landet har også en fantastisk kulturarv, og der findes mange specielle traditioner. Der er med andre ord masser at se og lave på Færøerne, og det er let at komme rundt på alle øerne og opleve lidt af det hele.

Torshavn – Færøernes interessante hovedstad

Den største ø på Færøerne er Streymoy, og her ligger hovedstaden Thorshavn. Ca. 20.000 af de i alt 50.000 indbyggere på Færøerne bor i Thorshavn. I dag har byen forvandlet sig til en moderne minimetropol med kunst og spillesteder, restauranter, caféer og butikker.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)