Studierejser til Grækenland

Grækenlands glorværdige historie er noget af dét, landet er allermest kendt for, og det er også dét der ofte er eftersøgt på studierejsen til landet.

Oldtidens Grækenland regnes for at have været et af de vigtigste bidrag til den vestlige civilisation og kultur. Blandt andet har grækerne haft stor indflydelse på demokratibegrebet, uddannelse, filosofi, videnskab, sprog og kunst. Alene af historiske grunde er det oplagt at besøge Grækenland!

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Grækenland

Grækenland byder på spændende storbyer, men i høj grad også på en spændende og interessant natur og geografi. Klimamæssigt ligger landet i middelhavsklima med både bjerge og sletter.

Den græske madkultur har efterhånden vundet indpas flere steder i Europa, men har faktisk ikke ændret sig ret meget siden det oldgræske og byzantinske køkken. På studierejser til Grækenland er det oplagt at udforske nogle af middelhavsområdets traditionelle spiser.

Det mest klassiske rejsemål for studierejser i Grækenland er Athen, men der er også spændende muligheder på nogle af øerne – læs fx mere om vores studierejser Kreta.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vores rejser efter den enkelte gruppes ønske, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Du kan også bestille et tilbud – det er uforpligtende!

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)