Pris pr. deltager

Fra 4.298kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt på Kreta

De fleste af vores grupper vælger at bo i Heraklion, når de tager på studierejse til Kreta. Det er et godt udgangspunkt for at udforske byen, og der er gode transportforbindelser til oplevelserne på resten af øen. Vi tilbyder dog også indkvartering i flere af de andre spændende områder af den store ø. Kontakt os for en snak om, hvad der er bedst for jeres gruppe.

Atrion Resort Hotel

Atrion Resort Hotel ligger centalt i Agia Marina på Kreta. Fra hotellet er der cirka to kilometer til Platanias og cirka ni kilometer til Chania by. I nærheden af hotellet finder I restauranter, butikker og stranden. Hotellet har en restaurant og opholdsrum med TV. Vær opmærksom på, at der er mange trapper på hotelområdet. I bliver indkvarteret på tresengsværelser med bad/toilet. Enkeltværelser er mulige mod tillæg.

I skal vælge Atrion Resort Hotel, hvis …

I gerne vil have Agia Marina som base for jeres studierejse, og gerne vil bo i nærheden af hyggelige Chania.

Hotel Olympic

3-stjernet hotel centralt i Heraklion. Værelserne er udstyret med aircondition, bad/toilet, safetyboks, telefon, hårtørrer og TV. Hotellet har endvidere fine fællesfaciliteter med restaurant, bar, café, TV-lounge og hyggelig tagterrasse.

I skal vælge hotel Olympic, hvis …

I ønsker central beliggenhed og et hotel med hyggelige opholdsrum.

Marin Dream Hotel

Hotellet er 3-stjernet og ligger ikke langt fra havnen i Heraklion. Hotellet er opført i 2005, og værelserne har lydisolerede vinduer, aircondition, minibar, safetyboks, hårtørrer og nogle har balkon. Derudover har Marian Dream restaurant, lobby bar, TV-lounge og tagterrasse.

I skal vælge Marin Dream Hotel, hvis …

I ønsker indkvartering tæt på havnefronten.

Asterias Village Resort

Asterias Village Resort er et familiedrevet hotel ved landsbyen Piskopiano, kun en kilometer fra Hersonissos havn. Hotellet består af 10 bygninger, som er en blanding af værelser og lejligheder, og har desuden en pool og en restaurant. I bliver indkvarteret på dobbeltværelser med opredning. Opholdet er uden pension.

I skal vælge Asterias Village Resort, hvis …

I gerne vil bo familiært og lidt roligt i udkanten af Hersonissos.

Kaissa Beach Apartments

Dette lille hotel ligger i en mindre by øst for Heraklion og tilbyder ophold i lejligheder og studier blot 350 meter fra sandstranden Gouves. På hotellet er der en restaurant og en pool. Alle lejligheder/studier har et lille tekøkken med køleskab og kogeplader, spiseplads, sofa, TV og badeværelse med bruser. Opholdet er inklusiv halvpension.

I skal vælge Kaissa Beach Apartments, hvis …

I vil have et prisvenligt alternativ og bo tæt på stranden.

Central Hersonissos Hotel

Central Hersonissos Hotel er et familiedrevet hotel, der ligger 25 kilometer øst for Heraklion. Fra hotellet er der blot 200 meter til stranden og 300 meter til byen. Opholdet er i dobbeltværelser med opredning, og samtlige værelser har eget badeværelse og TV. Safetyboks og aircondition tilbydes mod et tillægsgebyr. Hotellet har en swimmingpool, billiard og der er et spiselokale. Opholdet er inklusiv halvpension.

I skal vælge Central Hersonissos Hotel, hvis …

I gerne vil bo tæt ved Hersonissos på et hyggeligt, familiedrevet hotel.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Kreta fra kun 4.298kr.

Rejse med fly
6 dage / 5 nætter
01.11 2023 - 31.10 2024 fra
4.298kr.

Pr. person ved min. 20 personer.

Baseret på flyrejse København – Kreta t/r økonomiklasse. Der er også mulighed for at rejse til Kreta fra Hamborg, pris på forespørgsel. I vinterhalvåret er det flyafgange med mellemlanding.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Kreta t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

801

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)