Studierejser til Sverige

Det er oplagt at tage på studierejse til vores naboland Sverige. Landet er det største i Skandinavien og faktisk det 5. største i Europa! Ikke mindst Sveriges historie og referencerne til dansk historie gør landet interessant til en skolerejse. Vikingerne har ligesom i Danmark haft en glorværdig tid i Sverige, og der er blandt andet mulighed for at besøge byen Birka, som var en af de vigtigste handelsbyer i vikingetiden.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Sverige

Når I rejser til Sverige, vil I opleve alle typer af natur – fra Skånes flade land til kæmpestore skove og Smålands unikke idyl. Og så er der kultur- og museumsoplevelser stort set alle steder byer man kommer til i Sverige. Landet har været medlem af EU siden 1995 samt er medlem af FN, dog står de uden for NATO-samarbejdet. Der har altid været et godt fællesskab mellem Danmark og Sverige, og en studierejse til Sverige vil da også indebærer meget velkendt kultur m.m. Det er et af de nære rejsemål, der giver garanti for mange oplevelser.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)