Pris pr. deltager

Fra 1.698kr.

Ved minimum 64 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Skåne

På vores rejser til Skåne er der mulighed for indkvartering i Malmø, Lund og Bromølla. Finder I ikke det I søger, så undersøger vi gerne mulighederne. Der er meget at vælge mellem lige fra hostels til hotelstandard. Fortæl os om jeres planer, så finder vi et sted, der passer til jeres gruppe.

Scandic-Star-Interior-Room-Standard_tresengs_studieturLund

Scandic Star Hotel – Lund

I indkvarteres på hotelstandard på Scandic hotellet, som er beliggende lidt uden for centrum af Lund. Hotellet råder over godt 200 værelser og skolegrupperne har ophold i 3-sengsværelser med bad/toilet. Værelserne er indrettet med twin-senge og køjeseng (nedslåes fra væggen) eller sovesofa. Hotellet har egen restaurant, kaffebar, swimmingpool med sauna samt fri Wi-Fi.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Scandic Star Hotel Lund´s initiativer på deres hjemmeside under punktet “baeredygtighed”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

BestWestern_malmo_Arena_hotel_studierejser_alfatravel

Best Western Malmö Arena

Hotellet er beliggende ved ​​Malmø Arena små 5 km uden for centrum af Malmø. I bor dog tæt på butikscentret Emporia og bymidten kan nås med tog på 10 min. Opholdet sker i 3 – 4-sengsværelser med eget bad/toilet. Værelserne er indrettet med twinsenge og køjeseng (nedslåes fra væggen) eller sovesofa.  Hotellet har egen restaurant, bar, sky-bar samt fitnesscenter med sauna samt fri Wi-Fi.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Best Western Malmö Arena´s initiativer på deres hjemmeside under punktet “baeredygtighed”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

BromøllaCampingogVandrehjem_studieturSkåne

Bromölla camping og vandrehjem

Campingpladsen ligger ud til Skånes største sø, Ivösjön, mindre end to timer i bil fra København. Skolegrupperne indkvarteres på vandrehjemmet, i et annex og i hytter. Der er fælles bad- og toiletfaciliteter. Når man bor på vandrehjemmet og i hytterne er der også adgang til køkkenfaciliteter. Området giver mulighed for masser af aktiviteter i naturen på fx søen eller ved Bromölla Aktivitetscenter.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Skåne fra kun 1.698kr.

Rejse med bus
4 dage / 3 nætter
01.03 2024 - 31.05.2025 fra
1.848kr.
Ekstra nat fra
200kr.

Pr. person ved min. 64 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Skåne t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

31

Bus

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)