Studierejser til Tyrkiet

Tyrkiet er et af de rejsemål, som virkelig hitter i forbindelse med vores studierejser. Landets farverige og meget omskiftelige historie har gjort landet til et spændende og eksotisk rejsemål, som har en masse spændende at byde på.

På studierejserne tager mange til hovedstaden Istanbul, men der er også gode muligheder for udflugter til mere landlige dele hvor landets historie for alvor kan ses.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Tyrkiet

Tyrkiet er geografisk beliggende i både Europa og Asien, og siden 2005 har landet forhandlet om optagelse i EU. Landet har gennem starten af 2000-tallet oplevet store vækstrater, og landet har en vigtig position i Europæiske økonomi. Placeringen på to kontinenter har også kulturelt givet landet en unik blanding af østlige og vestlige traditioner.

Tyrkiet er et oplagt rejsemål, hvis man ønsker at opleve en spændende og anderledes kultur på studierejsen.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)