Pris pr. deltager

Fra 3.748kr.

Ved minimum 15 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Istanbul

Uanset om I vælger at bo på hotel eller hostel i Istanbul, så får I god valuta for pengene. Vores hoteller ligger centralt i forhold til alle de spændende og historiske seværdigheder. Fortæl vores rejserådgiver, hvad I lægger vægt på, så kan vi helt sikkert finde frem til et indkvarteringssted, der matcher jeres ønsker.

Hotel Hali - Istanbul - studietur - AlfA Travel - terrace - terrasse - moske

Hali Hotel

Hali Hotel er et rigtig pænt 3-stjernet hotel i hjertet af Sultanahmet i gåafstand til Topkapi-paladset, Den Blå Moske og Hagia Sophia. Få minutters gang fra sporvognsstop ”Sultanahmet”. Hotellet har 75 værelser i alt. Indkvartering i 3-5-sengsværelser alle med bad/toilet, satellit-TV, gratis Wi-Fi, minibar og aircondition.  Morgenmaden er buffet. Stor tagterrasse med den flotteste panoramaudsigt over byen.

I skal vælge Hali Hotel, hvis …

I gerne vil bo på et dejligt studenterklasse hotel, som ligger centralt i den gamle bydel – og hvis I vil besøge de mange historiske seværdigheder uden brug af offentlig transport.

Hotel Akcinar - Istanbul - studietur - AlfA Travel - tagterasse

Akcinar Hotel

Akcinar Hotel er et godt 3-stjernet hotel , som ligger meget centralt i den gamle bydel ved Sirkeci, kun få minutters gang fra Gülhane Park og det arkæologiske museum. Desuden ligger hotellet tæt på de historiske monomenter Topkapi-paladset, Hagia Sophia og Den Blå Moske. Hotellet har 50 værelser i alt. Indkvartering i dobbelt- og 3-sengsværelser, alle med bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, minibar og aircondition. Lille pæn tagterrasse med flot udsigt over til Taksim-pladsen. Morgenmaden er buffet.

I skal vælge Akcinar Hotel, hvis …

I gerne vil bo i den gamle bydel ved Sirkeci med udsigt til Taksim-pladsen og i gåafstand fra mange af de store seværdigheder.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Akcinar Hotels initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Hotel Golden Crown

3-stjernet hotel beliggende i hjertet af Istanbul med kun et par minutters gang til både Grand Bazar, Den Blå Moske og Topkapi paladset. Nærmeste sporvognsstoppested er Cemberlitas.

Hotellet har egen restaurant og bar. Alle værelserne har bad/toilet, air-condition, safe, minibar, tv og gratis Wi-Fi.

Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Adresse: Piyerloti Av. No:40 Çemberlitaş, 34490 İstanbul

I skal vælge Hotel Golden Crown, hvis …

I gerne vil bo centralt med let adgang til byens seværdigheder.

Hotel Kafkas

Pænt 3-stjernet hotel beliggende meget centralt i den gamle bydel ved Sirkeci, kun få minutters gang fra Topkapi paladset og sporvogn stop Sirkeci. Hotellet er officielt 3-stjernet, men vi betragter hotellet som 2-stjernet plus. Hotellet har desuden restaurant i kælderen. Morgenmaden er buffet. Stor tagterrasse med den flotteste panoramaudsigt over byen.

Hotellet har 36 værelser i alt. Indkvartering i 3-4 sengsværelser, alle værelser er med bad og toilet, satelit-TV, adgang til internet, minibar samt aircondition. Morgenmaden er buffet.

Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Adresse: Hüdavendigar Cad No: 35, Sirkeci, 34104 Istanbul

I skal vælge Hotel Kafkas, hvis …

I gerne vil bo i den gamle bydel.

Hotel Samir - Istanbul - studietur - AlfA Travel - Reception

Hotel Samir

Hotel Samir er et rigtig pænt 4-stjernet hotel i hjertet af den gamle bydel Beyazit/Laleli, cirka 5 minutters gang fra Grand Bazar og 2 minutters gang fra sporgvognsstop ”Universite – Laleli”. Indkvartering i pæne 3-4-sengsværelser alle med bad/toilet, TV og aircondition. Hotellet har desuden egen restaurant i kælderen. Flot tagterrasse med udsigt over byen og lounge ved receptionen, hvor man kan sidde og snakke sammen om dagens oplevelser.

I skal vælge Hotel Samir, hvis …

I gerne vil bo centralt i den gamle bydel på et hotel med rigtig fin standard og hvis I gerne vil have en hyggelig hotellounge og tagterrasse med udsigt.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Istanbul fra kun 3.748kr.

Fly fra København
5 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
3.748kr.
Ekstra nat fra
280kr.

Pr. person ved min. 15 personer.

Baseret på flyrejse København – Istanbul t/r økonomiklasse. Der er ligeledes mulighed for afrejse fra Billund. Kontakt os for et konkret tilbud på denne forbindelse.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med fly til Istanbul t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

674

Fly fra København

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)