Studierejser til Polen

Polen og landets befolkning har i flere omgange levet en omtumlet tilværelse. I forbindelse med en studierejse er det derfor oplagt at udforske landets interessante historie. Flere fremmede statsmagter har haft herredømmet i landet og senest under 2. Verdenskrig blev landet delt mellem Tyskland og Sovjetunionen.

Efter krigen kom Polen til at høre til Østblokken, og kommunistpartiet ledede landet helt frem til 1989. Polen var det første af østblok landene, som gik over til markedsøkonomi. På det seneste har Polen også sikret sig fuldt medlemsskab af både Nato og EU.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Polen

På en studietur til Polen er det ligeledes interessant at opleve landets geografi. Det meste af landet er præget af lavland, og mange steder ses istidens påvirkning tydeligt. Det er især spændende at besøge Wieliczka saltminerne, som er registreret på Unescos verdensarvsliste. Udstillingen ved minerne kombinerer på fantastisk vis stedets historie med nutiden.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vores rejser efter hver enkelt gruppe. Så hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre om jeres muligheder.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)