Studierejser til Rumænien

Rumænien er en republik beliggende hvor Centraleuropa, Balkanhalvøen og Østeuropa mødes. Rumænien byder på pragtfulde bjerge, smukke bakkedale, frugtbare sletter og utallige floder og søer. Rumænien er et af Europas billigste steder at tage på studierejse til, så her får I fuld valuta for studierejsebudgettet.

På en studierejse i Rumænien vil I desuden for alvor opleve kontrasterne mellem kommunisme kontra kapitalisme, rig og fattig samt by og land.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Rumænien

Der er rige muligheder for et interessant fagprogram på en studierejse i Rumænien. Det oplagte rejsemål er den historiske hovedstad Bukarest. Her mødes fortid og nutid i den moderne storbystemning med livlige handelsgader og hyggelige cafeer, som ligger side om side med betonbyggeri fra kommunismen. Samtidig fornemmer man Bukarests storslåede fortid i den smukke gamle bydel, Lipscani.

Et besøg til Transsylvanien må næsten betegnes som et “must” på fagprogrammet under studierejsen til Rumænien. Regionen er nok bedst kendt for legenden om Grev Dracula, men regionen har meget mere at byde på. I de dybe skove og idylliske landsskaber ligger små middelalderbyer, historiske borge og slotte, gemt væk i deres egen tidslomme.

Fandt du hvad du søgte?

Vil du høre mere om mulighederne i forbindelse med en studierejse til Rumænien eller et af vores andre rejsemål, er du altid meget velkommen til at kontakte en af vores rejserådgivere.

Rejseeksperter

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)