Studierejser til Serbien

Som rejsemål for en studietur har Serbien utrolig meget at byde på, ikke mindst for den historie og samfundsfags interesserede.

Det er et land præget af store modsætninger lige fra fattigdom, forfaldne bygninger og bombekratere til idylliske landskaber samt et rigt kulturliv og en livlig festkultur.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Serbien

Der er mange spændende oplevelser i vente på en studierejse til Serbien, og mange muligheder for at sammenstykke et fagprogram, der falder i jeres gruppes smag.

Med udgangspunkt i Serbiens hovedstad Beograd, er der mange muligheder for kulturelle og historiske aktiviteter på en studietur eller hvis jeres gruppe er mere til adventure og friluftsaktiviteter, er der også rige muligheder for det.

En omtumlet og barsk historie

Der er utrolig meget historie at dykke ned i på en studietur i Serbien. Krig fylder en del i Serbiens historie – også i nyere tid, efter landet blev ført i krig af daværende Præsident Milosevic som led i hans ultranationalistiske projekt om et “storserbien”.

Resultatet heraf blev 9 år med blodig krig, som NATO til sidst satte en stopper for med bombardementer af Serbien i 1999. I dag står hele bygninger stadig i ruiner, som et resultat af bombardementerne, som et evigt minde om den forfærdelige krig landet var igennem.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)