Populære rejser til Spanien

Studierejser til Spanien

Spanien er Europas 4. største land og har med sin fortid som kolonimagt præget store dele af verden med både sit spog og sin kultur. Spaniens nyere historie har været præget af regionale og politiske spændinger og landet var mellem 1939 og 1975 præget af diktatur. I 1978 fik landet en demokratisk forfatning og er nu medlem af EU.

Uanset om studierejsen går til Barcelona eller Madrid, så er det meget interessant at følge byernes arkitektur, som vidner om landets skiftende kulturelle indflydelse. Spændende er det at opleve Alhambra, Alcazar eller La Sagrada Familias. Den nyere spanske modernismo-stil er overvejende kommet til udtryk i Barcelona – blandt andet repræsenteret af Antoni Gaudi.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Spanien

Når man kommer udenfor de større byer kan Spanien endvidere byde på en spændende geografi og en anderledes natur, som er spændende at se nærmere på i forbindelse med studierejsen.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)