Pris pr. deltager

Fra 3.598kr.

Ved minimum 64 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Hafjell

Der er forskellige muligheder for indkvartering i Hafjell. De fleste bor i hytte eller hyttelejligheder. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi sammen frem til den indkvartering, der er mest oplagt for jer.

Hafjell Alpinlandsby - Hafjell - skirejse - AlfA Travel - hytter - sne

Hafjell Alpinlandsby

Hafjell Alpinlandsby ligger kun 50 meter fra Hafjell Alpincenter og 800 meter fra centrum og forretninger. Lejlighederne er i rækkehuse og har alle TV, tørreskab samt ski- og støvledepot. Kun 50 meter til lift.

Lejlighed 4 personer – 35 m2.:

Hver lejlighed indeholder et soverum med dobbeltseng og to køjepladser samt opholdsstue. Køkkenkrog med to kogeplader, mikrobølgeovn og lille opvaskemaskine. Bad/toilet og tørreskab samt kabel-TV.

Lejlighed 8 personer – 80 m2.:

Hver lejlighed har to soverum: et med dobbeltseng og et med dobbeltseng og køjeseng samt et anneks-soverum på gangen med en køjeseng. Fra stuen går man ind i det første soverum og derfra videre ind i soverum nummer to. Der er to bad/toilet, hvoraf det ene er med sauna. Stue med kabel-TV. Fuldt udstyret køkkenkrog med køleskab, komfur, mikrobølgeovn og køleskab.

I skal vælge Hafjell Alpinlandsby, hvis …

I gerne vil bo tæt på Hafjell Alpinlandsby i rækkehus-lignende lejligheder i med plads til 4-8 personer.

Hafjellgrenda_hafjell

Hafjellgrenda

8-12 personers hyttelejligheder, der ligger med ski til og fra huset – 3 til 4 (ændret fra 5) soverum. Alle hyttelejligheder er med fuldt udstyret køkken inklusiv opvaskemaskine. De fleste hytter har pejs, sauna og et eller to bad/toilet. Her er desuden Wi-Fi.

 I skal vælge Hafjellgrenda, hvis …

I gerne vil bo med ski in & out i hyttelejligheder med plads til mellem 8-12 personer.

 

Sørlia hytte - Hafjell - skirejse - AlfA Travel - hytte - stue

Sørlia Hytter

Sørlia hyttefelt blev bygget til OL i 1994 og beliggende ud til Hafjellbakken i dalområdet tæt ved skiudlejning, skiskolen og restauranter. Det er ligeledes tæt på Øyer centrum, hvor der findes flere butikker og restauranter. Der er ski in/out fra hytterne, dog kan det være nødvendigt at stave for at komme det sidste stykke. Hytterne har typisk plads til 6 – 11 personer  i 3 soveværelser. Alle hytter er med bad/wc, har fuldt udstyret køkken, vaskemaskine, tørretumbler samt fri WIFI. I nogle hytter er der ligeledes sauna.

I skal vælge Sørlia, hvis …

I søger hytter med op til elleve pladser, god placering i forhold til skiløb og et velfungerende køkken med meget udstyr.

Alpingrenda - Hafjell - skirejse - AlfA Travel - hytte - stue

Alpingrenda

8-12 personers hyttelejligheder med 3-5 soverum. Alle hyttelejligheder har ski in og ski out samt fuldt udstyret køkken inklusiv opvaskemaskine, Wi-Fi samt et eller to bad/toilet. Yderligere er de fleste hytter indrettet med pejs.

I skal vælge Alpingrenda, hvis …

I gerne vil bo i lejlighedshytter med ski in og ski out, med plads til 8-12 personer.

Nordlia hytter - Hafjell - skirejse - AlfA Travel - område

Nordlia

6-12 personers lejligheder med 2 til 5 soverum. Fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine. Mange af lejlighederne har pejs og/eller sauna. Det er muligt at stå på ski til og fra lejlighederne. Lejlighederne ligger i bunden af skiområdet, lige ved begynderbakken og tæt på flere lifte.

I skal vælge Nordlia, hvis …

I gerne vil have mulighed for lejligheder med sauna og gerne vil bo i bunden af skiområdet, med let adgang til begynderbakken og lift.

Priser

Vejledende priser

Skirejse til Hafjell fra kun 3.598kr.

Rejse med bus
6 dage / 4 nætter
Sæsonen 2025 fra
3.598kr.

Pris pr. person ved min. 64 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Baseret på færgeoverfart Frederikshavn – Gøteborg t/r.

Bemærk at indkvarteringen er til rådighed indtil afrejse.

Priseksemplerne inkluderer

  • Busrejse fra jeres skole – Hafjell t/r
  • Ophold i hytter/lejligheder med selvforplejning
  • 4 dages skileje inkl. leje af hjelm
  • 4 dages liftkort til “Lillehammer Ski Resort”
  • Slutrengøring
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

43

Bus

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Skifakta - Hafjell

Hafjell er et yderst populært skiområde og Norges 3. største. Her er optimale forhold for nybegyndere og øvede, særligt de meget erfarne skiløbere.

I vores skifakta oversigt finder du blandt andet pistekort, pisteoversigt og anden information, der er værd at vide i forbindelse med skirejsen til Hafjell.

Se skifakta

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)