Pris pr. deltager

Fra 3.198kr.

Ved minimum 46 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Wagrain

I kan vælge mellem decideret ungdomsindkvartering og mere traditionelle gasthofs. Sammen finder vi det indkvarteringssted, der er mest relevant for jeres gruppe.

Jugendhotel Markushof

Ungdomshotel beliggende i Wagrain. Byen er mest kendt for sit skiområde, men er også et fantastisk aktiv-, cykel- og vandreområde. Markushof har 45 værelser med plads til 4-8 personer fordelt i to bygninger. Alle værelser er med eget badeværelse. Hostellet har i alt 245 sengepladser. Til ledere/lærere er der selvfølgelig enkelt- og dobbeltværelser med badeværelse, TV og telefon. Ophold inkluderer helpension i form af morgenmadsbuffet, 3-retters frokostmenu med salatbuffet og aftenmenu med en stor hovedret og salatbuffet.

Ønsker I at få en madpakke med på udflugt til frokost, er dette også muligt, og I får så i stedet 3-retters aftenmenu. Der er også 24 timers frit forbrug af alkoholfrie drikke (ni forskellige) fra limonadebaren og frugtbaren. Hotellet har seks spisesale, så det er oftest muligt at gruppen kan få sin egen/egne spisesal(e). Hotellet har egen udlejning af mountainbikes (cirka 20 stk.) og det lokale raftingcenter ligger cirka 30 kilometer fra hostellet.

Ved ophold på Markushof er der daglig gratis adgang til Wasserwelt Amadé, som er Wagrains badeland med indendørs og udendørs opvarmede pools, dampbade, saunaer, whirlpool, strømkanal og vandrutsjebane. Wasserwelt er beliggende mindre end 10 minutters gang fra hotellet.

I øvrigt har hotellet mange indendørs faciliteter, som der er fri adgang til. Der er bl.a. sportshal med teaterscene, airhockey, bordfodbold, bordtennis, sauna og solarium, hobby- og kreativværksteder, diskotek med lyd, lys og røg. Multimediesal/biograf bl.a. med storskærm, DVD og projektor. Grupperum, computerlokale med otte computere med internetforbindelse til gratis afbenyttelse. Desuden gratis trådløst internet på hele hotellet, som kan benyttes af lærere/ledere.

Hostellet har også gode udendørs faciliteter, som ligeledes er inkluderet i prisen. Beachvolley, fodboldbane, multibane, trampoliner, slackline-park, volleyball- og badmintonbaner, minigolf, bordtennis, forhindringsbane og bålplads.

Sportp. Sonnhof

Et mindre og traditionelt østrigsk gasthof med 12 værelser og cirka 25 senge beliggende ved Salzach-floden i byen Taxenbach. Alle værelser er med bad/toilet og de fleste med balkon. Der er gratis trådløst internet på pensionen. Ved grupper over 25 personer benyttes også en nærliggende pension. Aftensmad indtages samlet på Sonnhof. Morgenmaden spises på de respektive pensioner. Samlet er der cirka 40 sengepladser.

Taxenbach ligger tæt på Zell am See, Grossglockner og Kitzsteinhorn-gletsjeren. Byerne er præget af en afslappet stemning og er et fantastisk udgangspunkt for aktivferie i de omkringliggende bjerge, der er en del af nationalparken ”Hohe Tauern” med mange forskellige muligheder for aktivitetsprogram.

Priser

Vejledende priser

Aktivrejse til Wagrain fra kun 3.198kr.

Rejse med bus og aktiviteter
6 dage / 3 nætter
Markushof 2022 fra
3.198kr.
Sonnhof (Taxenbach) 2022 fra
3.198kr.

Pr. person ved min. 46 deltagere.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted. Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Priseksemplerne inkluderer

  • Busrejse Danmark – Neukirchen t/r med Østrigsruten, 4-stjernet bus
  • 3 overnatninger i flersengsværelser for elever
  • 2 aktiviteter (vælg mellem rafting, klatring, mountainbike, canyoning)
  • Halvpension fra aftensmad på ankomstdagen til morgenmad på afrejsedagen
  • Frokostpakker som anført i rejseplanen
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Aktivprogram - Wagrain

Vi er meget gerne behjælpelige med at få den indholdsmæssige del af jeres aktivrejse til at hænge sammen. I Wagrain kan næsten alt lade sig gøre.

Vi har samlet nogle af de mange aktivitetsmuligheder, og heraf er det muligt at vælge 2 aktiviteter inkluderet i rejsens pris.

Se aktivprogram

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)