AlfA Travel er specialister i grupperejser, herunder også studierejser for højskoler. Vi kan arrangere rejser for de fleste typer af højskoler og hovedfag.

Til udlandet med højskolen – efter jeres fokus!

Skal I dyrke musik og teater i Berlin, udforske nyt design i Milano eller på opdagelse i Barcelonas farverige gader? Måske lokker en klassisk skitur eller mere eksotiske destinationer som Kina, USA eller Rusland? Vi kan også arrangere en aktiv studieturfor jer, hvor I kan køre mountainbike, klatre i trætoppe, trekke m.m. Uanset hvad temaet for jeres højskole er, er der uendelige muligheder for spændende destinationer, hvor jeres højskole eller hovedfag kan få en masse fælles, uforglemmelige oplevelser.

Om Alfa Travel

Højskole studietur med AlfA Travel

Vi har arrangeret rigtig mange studierejser gennem tiden. Vores erfaring betyder, at vi har en god fornemmelse for vores gruppers behov og ønsker, som vi altid bestræber os på at imødekomme. Ofte varierer indholdet og formålet med studierejsen fra højskole til højskole, og derfor tager vi udgangspunkt i netop JERES situation og skræddersyr en rejse, som passer til netop JERES behov.

Brug for mere information?

Har I et helt specifikt ønske eller findes jeres rejseidé ikke på vores hjemmeside, så kontakt os endelig så vi kan hjælpe jer videre.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)