Studierejser til USA

USA er det tredje største land i verden, og er samtidig et af de lande, der har allerstørst indflydelse på kulturen og den økonomiske udvikling i resten af verden. Mange af de nye tendenser og trends starter desuden i USA, også netop derfor benytter mange studierejsen til at opleve nogle af de amerikanske virksomheder indefra.

Det store land har en spændende historie, der er præget af bl.a. kolonimagter, borgerkrig, imperialisme og indvandringer. I nyere historie har USA endvidere spillet en vigtig udenrigspolitisk rolle og har haft stor indflydelse på bl.a. 2. Verdenskrig og senere den kolde krig samt Vietnam krigen.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til USA

USA kaldes ofte for “mulighedernes land” – og det gælder også i forbindelse med studierejser. Det er kun fantastien, der sætter grænser for, hvad I kan opleve. Alt i USA er større og vildere, end vi er vant til i Europa – alene i New York findes der 150 museer og 400 gallerier!

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)