Danmarks nok billigste sprogrejser

Drømmer du om at tage dine studerende med på sprogrejser til udlandet? I forbindelse med studierejser arrangerer vi sprogkurser i Berlin, London, Rom og Malaga i samarbejde med HowJdo Sprogrejser – et sprogrejsebureau med kvalitetsstemplede sprogskoler verden over. Sprogrejserne er veltilrettelagte og med stor tryghed – de helt optimale rammer for udviklingen af et godt fremmedsprog!

Lars Nielsen fra Hasseris Gymnasium har flere gange arbejdet sammen med HowJdo og AlfA Travel omkring skolens 3 sprogrejser. LÆS HER hvorfor han tager på sprogrejse med sine elever, samt om hans oplevelse med HowJdo Sprogrejser.

Populære sprogrejser

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Hvorfor vælge en sprogrejse?

På en sprogrejse forbedrer eleverne deres færdigheder i et fremmedsprog og kommer samtidig helt tæt på en fremmed kultur. De vil vende hjem med en masse oplevelser i bagagen og en større selvtillid i at tale et fremmedsprog. På alle sprogskoler er niveauet i sprogundervisningen højt og atmosfæren er rigtig god og velkommende.

Sprogrejser med AlfA Travel

  • Fleksible og kan sammensættes ud fra jeres gruppes ønsker!
  • Vi har på hvert rejsemål sammensat forslag til sprogkurser med hhv. 12 og 20 lektioner
  • Indkvarteringen på sprogrejsen tilpasses jeres ønsker; vælg indkvartering på traditionelt hostel eller gå “all-in” på kulturforståelse og anderledes oplevelser og bo hos værtsfamilier
  • Ved indkvartering hos værtsfamilier bor eleverne typisk 2 og 2 sammen og har halv- eller helpension hos familien

På sprogrejse med AlfA Travel er der tryghed fra afrejse til hjemkomst – vi er med hele vejen!

Sprogkursus udland

Vores sprogkurser tilbydes i Berlin, Malaga, Rom og London. Ønsker du, at sprogkurser skal være en del af jeres rejse på andre rejsemål, så kan vi sandsynligvis også lave dette pr. forespørgsel.

Mere information

Kontakt os hvis du ønsker yderligere information eller har spørgsmål til vores sprogrejser. Skriv til info@alfatravel.dk eller ring på 8020 8870. Du kan også bestille et uforpligtende tilbud herunder – så vender vi hurtigst muligt tilbage!

Rejseeksperter

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)