Danmarks nok billigste sprogrejser

Drømmer du om at tage en gruppe af studerende med på sprogrejser til udlandet? I forbindelse med studierejser arrangerer vi sprogkurser i flere lande. Herunder blandt andet i Tyskland, Spanien, Italien og Frankrig. Sprogskolerne arrangeres i samarbejde med med lokale kvalitetsstemplede sprogskoler på rejsemålene. Turene er veltilrettelagte og med stor tryghed – de helt optimale rammer for udviklingen af et godt fremmedsprog! På nogle rejsemål er der mulighed for at bo hos lokale på homestay. Tal med din rejserådgiver om mulighederne på det rejsemål, som I er interesserede i.

Lars Nielsen fra Hasseris Gymnasium har flere gange arbejdet sammen AlfA Travel omkring skolens sprogrejser. LÆS HER hvorfor han tager på sprogrejse med sine elever, samt om hans oplevelse med sprogrejserne.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Hvorfor vælge en sprogrejse?

På en sprogrejse forbedrer eleverne deres færdigheder i et fremmedsprog og kommer samtidig helt tæt på en fremmed kultur. De vil vende hjem med en masse oplevelser i bagagen og en større selvtillid i at tale et fremmedsprog. På alle sprogskoler er niveauet i sprogundervisningen højt og atmosfæren er rigtig god og velkommende.

Sprogrejser med AlfA Travel

  • Fleksible og kan sammensættes ud fra jeres gruppes ønsker!
  • Sprogkurserne kan tilpasses jeres ønsker og kan vare hele dagen eller halve dage
  • Indkvarteringen på sprogrejsen tilpasses jeres ønsker; vælg indkvartering på traditionelt hostel eller gå “all-in” på kulturforståelse og anderledes oplevelser og bo hos værtsfamilier
  • Ved indkvartering hos værtsfamilier bor eleverne typisk 2 og 2 sammen og har halv- eller helpension hos familien

På sprogrejse med AlfA Travel er der tryghed fra afrejse til hjemkomst – vi er med hele vejen!

Sprogkurer i udlandet

Ønsker du, at sprogkurser skal være en del af jeres grupperejse, så kontakte en af vores rejserådgivere for en snak om mulighederne.

Mere information

Kontakt os hvis du ønsker yderligere information eller har spørgsmål til vores sprogrejser. Skriv til [email protected] eller ring på 70 22 88 70. Du kan også bestille et uforpligtende tilbud herunder – så vender vi hurtigst muligt tilbage!

Rejseeksperter

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)