Pris pr. deltager

Fra 5.998kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Chicago

De fleste af de hoteller og hostels, som vores grupper bor på i Chicago, ligger ved det berømte shoppingområde, The Magnificent Mile.

AC Hotel by Marriott Chicago Downtown

Hotellet ligger blot én gade fra Chicagos shoppingområde The Magnificent Mile. I indkvarteres i 4-sengsværelser (to dobbeltsenge) alle med tv og bad/toilet. Hotellet har bl.a. fitness rum, bar, restaurant, pool og fri Wi-Fi. Hvis antallet af deltagere ikke passer til værelserne, skal der betales et tillæg for tomme senge eller anden værelsestype. Dette gælder også, hvis kønnene ikke må dele værelser. Morgenmad er ikke inkluderet.

I skal vælge AC Hotel by Marriott Chicago Downtown, hvis …

I gerne vil bo tæt på The Magnificent Mile med indendørs pool og fine værelser.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Marriott´s initiativer her. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

 

Embassy Suite Magnificent Mile

Hotellet ligger to gader fra Chicagos shoppingområde The Magnificent Mile. Her er bl.a. fitness rum, indendørs pool, bar og restaurant. I indkvarteres i 4-sengsværelser (to dobbeltsenge) alle med bad/toilet, tv, mikroovn og køleskab. Hvis antallet af deltagere ikke passer til værelserne, skal der betales et tillæg for tomme senge eller anden værelsestype. Dette gælder også, hvis kønnene ikke må dele værelser. Morgenmad er inkluderet.

I skal vælge Embassy Suite Magnificent Mile, hvis …

I gerne vil bo tæt på The Magnificent Mile og i øvrigt prioriterer fitnessrum og indendørs pool.

Hampton Inn Magnificent Mile

Dette hotel ligger ved Chicagos shoppinggade The Magnificent Mile. Hotellet har bl.a. fitnessrum og udendørs pool, der er åben i sommersæsonen og fri Wi-Fi. I indkvarteres i 4-sengsværelser (to dobbeltsenge) alle med tv og  bad/toilet. Hvis antallet af deltagere ikke passer til værelserne, skal der betales et tillæg for tomme senge eller anden værelsestype. Dette gælder også, hvis kønnene ikke må dele værelser. Morgenmad er inkluderet.

I skal vælge Hampton Inn Magnificent Mile, hvis …

I gerne vil bo centralt med fri Wi-Fi, sommerpool og rummelige værelser.

Hostelling International

Dette hostel ligger i hjertet af Chicago. Tæt ved Lake Michigan, Millenium Park, Willis Tower, Field Museum og Shedd Aquarium. Hostellet har bibliotek, to caféer, internet, elevator, tv-rum, rum med diverse spil og køkkenfaciliteter. I indkvarteres i flersengsværelser med bad/toilet på gangene. Mod tillæg kan der bestilles værelser med bad og toilet.Hvis antallet af deltagere ikke passer til værelserne, skal der betales et tillæg for tomme senge eller anden værelsestype. Dette gælder også, hvis kønnene ikke må dele værelser. Bad/toilet er opdelt efter køn. Continental morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

I skal vælge Holstelling International, hvis …

I gerne vil have rigtig gode og hyggelige fællesrum og beliggenhed ved Willis Tower og Lake Michigan.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Holstelling International´s initiativer på deres hjemmeside under punktet “press-environmental-sustainability”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Getaway Hostel Chicago

Hostellet ligger i det historiske område Lincoln Park og tæt på offentlig transport, så det er hurtigt at komme til centrum. Hostellet tilbyder bl.a. køkken, opholdsrum med tv og spil, fri Wi-Fi. I indkvarteres i 4-12-sengsværelser med bad/toilet på gangene. Mod tillæg kan der bestilles værelser med bad/toilet. Hvis antallet af deltagere ikke kommer til at passe med de værelser, der er ledige, kan der være et tomsengstillæg. Continental morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

I skal vælge Getaway Hostel Chicago, hvis …

I gerne vil bo roligt i området ved Lincoln Park, men stadig tæt på offentlig transport med hurtig adgang til centrum.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Chicago fra kun 5.998kr.

Rejse med fly
7 dage / 5 nætter
01.11 2023 - 31.12 2024 fra
5.998kr.
01.01.2025 - 31.12.2025 fra
6.098kr.

Pris pr. person ved min. 20 personer.

Baseret på flyrejse København – Chicago t/r økonomiklasse. Priser i juli og august på forespørgsel.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med fly til Chicago t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon
  • Udvidet ansvarsforsikring

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

2242

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)