Studierejser til Norge

Mange tænker sikkert på skirejser, når snakken falder på Norge som rejseland. Norge har dog også rigtig meget at byde på udenfor skisæsonen, og spændende seværdigheder og besøg i forbindelse med en studierejse.

Det er eksempelvis oplagt at kigge nærmere på landets historie, som går helt tilbage til 9000 f.Kr. Ligesom Danmark har Norge en spændende vikingetids historie. Det er også interessant at dykke ned i historierne om de norske opdagelsesrejsende.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Norge

Udover at være et spændende studierejsemål, er Norge også kendt for sin smukke og særegne natur, som der er fantastiske muligheder for at opleve på vores aktivrejser.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vores rejser efter hver enkelt gruppe. Fandt du ikke, hvad du søgte, her på siden, så er det ikke ensbetydende med at vi ikke kan lave det. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en uforpligtende snak. Find rejserådgivere nedenfor.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)