Pris pr. deltager

Fra 3.598kr.

Ved minimum 64 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Kvitfjell

Der er forskellige muligheder for indkvartering i Kvitfjell. De fleste af vores grupper bor i hytte eller hyttelejligheder – se eksempel herunder. Sammen finder vi den mest optimale indkvartering til jeres gruppe.

VardenFjeldhytter_skirejser_kvitfjell_skolerejser

Varden Fjellandsby Kvitfjell

Hytterne på ca. 100 m2 er af høj standard og har en fantastisk beliggenhed på Kvitfjell Varden . Hytterne har 10 sengepladser fordelt på 4 soverum. Alle hytter har 2 badeværelser, det ene med sauna. Der er fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser, opvaskemaskine, komfur og mikrobølgeovn. Hytterne har en rummelig og hyggelig spisestue til 10 personer, og der er desuden TV, fri wi-fi samt pejs. Varden er Kvitfjells mest familie- og begyndervenlige fjeldside med brede grønne og blå løjper. Området med ski in/out er perfekt for grupper med mange begyndere, og dem der elsker store carving sving. En ny transportgondol knytter Varden til Vestsiden, og en 6-sæders stolelift går til toppen af den nye fjeldside.

Yttersvingen_Skirejser_Kvitfjell_norge_skolerejser

Yttersvingen

Nyere lejlighedskompleks med 38 lejligheder af høj kvalitet, som åbnede til skisæsonen 2021/22. Lejlighederne har plads til mellem 4 og 9 personer fordelt på 2 til 4 soverum. Alle lejligheder er med bad/toilet. Der er fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser, opvaskemaskine, komfur og mikrobølgeovn. Der er desuden TV og fri WIFI. Nogle lejligheder har også vaskemaskine og tørretumbler. Yttersvingen ligger i bunden af Kvitfjells vestside, ca. 700 m.o.h. lige ved skitorget og tæt på liften. Der er ski in/out, så intet mindre end den perfekte beliggenhed for en god skitur. Ved skitorvet finder I også skiudlejningen, så det er nemt og bekvemt.

Studio H - Kvitfjell - skirejse - grupperejse - AlfA Travel - køkken - lejlighed

Studio H

Lejlighedskomplekset er beliggende på den solrige vestside af Kvitfjell og råder over i alt 220 sengepladser. Komplekset ligger tæt på lift som tager jer op i området. Når I vil tilbage til lejligheden kan I stå på ski lige til døren.

Lejlighederne er på i alt 52 kvm. som er fordelt på 2 soverum med 7 sengepladser, 1 bad/toilet samt køkken/stue i åben forbindelse. Alle lejligheder har endvidere TV og fuldt udstyret køkken, som gruppen har mulighed for at anvende under hele opholdet. Der er gratis internet i alle lejligheder og prisen inkluderer slutrengøring. Bemærk sengetøj og håndklæder medbringes.

I stueetagen ligger skiudlejningen og en cafe samt et fælleslokale med AV-udstyr, som kan bookes til hygge om aftenen. Der er endvidere skøjtebane tilknyttet Studio H, og der er mulighed for at leje skøjter.

Priser

Vejledende priser

Skirejse til Kvitfjell fra kun 3.598kr.

Rejse med bus
6 dage / 4 nætter
Sæsonen 2025 fra
3.598kr.

Pr. person ved min. 64 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Baseret på færgeoverfart Frederikshavn – Gøteborg t/r.

Bemærk at indkvarteringen er til rådighed indtil afrejse.

Priseksemplerne inkluderer

  • Busrejse fra jeres skole – Kvitfjell t/r
  • Ophold i hytter/lejligheder med selvforplejning
  • 4 dages skileje + leje af hjelm
  • 4 dages liftkort til “Lillehammer Ski Resort”
  • Slutrengøring
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

45

Bus

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Skifakta - Kvitfjell

Kvitfjell er kendt for stort set aldrig at have kø ved lifterne og på pisterne. Områdets pister fordeler sig på alt fra uskyldige grønne bakker til en udfordrende piste med olympisk format.

I vores skifakta oversigt finder du blandt andet pistekort, pisteoversigt og anden information, der er værd at vide i forbindelse med skirejsen til Kvitfjell.

Se skifakta

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)