Studierejser til Østrig

Østrig er mest kendt for sine bjerge og vinterrejsemål i alperne, men Østrig er også spændende at besøge på en mere traditionel studierejse.

Især Østrigs kulturarv er interessant, og alle kender navne som Wolfgang Amadeus Mozart og Franz Schubert klinger indenfor det musikalske område, mens Freud og Wittgenstein har lavet væsentlige bidrag indenfor det filosofiske.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Østrig

I Østrigs hovedstad Wien vidner Schloss Schönbrunn og den kejserlige borg om en rig kulturel og arkitektonisk historie. Det samme gælder for den spanske rideskole med Lipiazza hestene. Det er også oplagt at tage på Belvedere slottet som gar verdens største samling af Gustav Klimt malerier.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)