Pris pr. deltager

Fra 2.998kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Oplevelser

Smugkig i vores inspirationsprogram

Indkvarteringer

Bo godt i Wien

Vi tilbyder indkvartering på både hostels og hoteller i Wien. Vores udbud af indkvartering spænder vidt, så vi skal nok finde et sted, der lever op til jeres ønsker. Fortæl, hvad I drømmer om, så vil vi gøre alt for at realisere jeres ønsker.

Meininger Hotel Wien Downtown Franz

Det 3-stjernede Meininger Hotel Wien Downtown Franz ligger i en rolig gade i det populære Leopoldstadt – Wiens 2. bydel. Der er ikke langt til Karmeliter-markedet (carka 850 meter) med de mange boder, caféer og små restauranter. 10 minutters gang til nærmeste U-bahn: Schottenring eller Taborstrasse og cirka 2 kilometers gang til centrum af Wien. Hotellet har 131 værelser – alle med aircondition, privat badeværelse, LCD-TV og telefon. I indkvarteres i 4-6 sengsværelser (de fleste med køjesenge). Ved receptionsområdet er der bar og stort lobbyområde, hvor det er muligt at sidde og hygge sig med fx. spil, bordfodbold og internetterminaler. Der er desuden et lille køkken, som gruppen kan bruge til let madlavning. Wi-Fi tilbydes på hele hotellet.

I skal vælge Meininger Hotel Wien Downtown Franz, hvis …

I ønsker at bo i en stille og rolig gade med gode transportforbindelser til centrum. I sætter pris på fine fællesfaciliteter, hvor I kan hygge jer om aftenen. I gerne vil have en lækker og solid morgenmad.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Meininger Hotels initiativer på deres hjemmeside under punktet “sustainability”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

A&O Wien Stadthalle

A&O Wien Stadthalle ligger vest for Wien centrum med cirtka 2 minutters gang fra U-bahn: Burggasse-Stadthalle, cirka 900 meter fra togstationen West og 2 kilometer fra centrum. Hostellet har i alt 390 senge, som er fordelt på 4-8 sengsværelser (de fleste værelser har køjesenge). Alle værelser har bad/toilet og Wi-Fi. I det hyggelige receptionsområde er der internetterminaler, opholdsrum, bar og poolbord.

I skal vælge A&O Wien Stadthalle, hvis …

I ønsker et klassisk hostel til en god pris. I gerne vil bo lidt væk fra centrum, men med gode offentlige transportforbindelser tæt på.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om A&Os initiativer på deres hjemmeside under punktet “green”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Gardenhotel Gabriel

Hotel Gabriel er et enkelt 3-stjernet hotel, som ligger øst for Wien centrum (cirka 3 kilometer). Tæt på hotellet er der både et pizzaria og et lille supermarked. Nærmeste U-bahn: Schlachthausgasse hvorfra der er forbindelse til fx Stephansplatz. Indkvartering i 4-5-sengsværelser med eget bad/toilet, tv og safetyboks.

I skal vælge Gardenhotel Gabriel, hvis …

I ønsker et klassisk, traditionelt, hyggeligt og familieejet hotel, som er semicentralt beliggende på en handelsgade i det 3. distrikt.

Wombat’s Vienna Hostels – the Lounge

Dette hostel ligger i det vestlige Wien cirka 5 minutters gang fra Westbahnhof i et område med butikker, barer og restauranter. Der er kun cirka 6 minutters gang til Mariahilferstrasse med alle butikkerne, 3 kilometer til Hoffburg og cirka 20 minutter til fods til Wiener Stadthalle. Indkvartering i moderne og enkelt møblerede 4-6 sengsværelser (køjesenge) med privat badeværelse og Wi-Fi. Der er aldersbegrænsning på minimum 16 år. Der er 24-timers reception og opbevaring af bagage. Der er hyggelounge med sofaer, spil og poolbord ved receptionsområdet.

I skal vælge Wombats, hvis …

I gerne vil opleve den afslappede og hyggelige chill out/boheme stemning med retro møbler. I gerne vil bo tæt ved offentlig transport.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Wien fra kun 2.998kr.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
2.998kr.

Pr. person ved min. 20 personer.

Baseret på flyrejse København – Wien. Der er også mulighed for at rejse til Wien fra Billund og Hamborg, pris på forespørgsel.

Rejse med bus
7 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 30.10 2024 fra
3.198kr.

Pris pr. person ved min. 64 personer.
Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af min. 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen, og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag

Rejse med tog
5 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
3.598kr.

Togrejsen er baseret på billetter på 2. klasse og pladsbilletter på strækninger i udlandet, hvor muligt. Prisen er baseret på billetter, der gælder fra dansk grænsestation. Skoler kan søge om fribefordring på den danske strækning med DSB Skolerejser. Rejsen kan forlænges efter gruppens ønske.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Wien t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

60

Bus

155

Tog

287

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)