Pris pr. deltager

Fra 2.998kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Warszawa

Fortæl os, hvordan vil I bo på jeres firmarejse, så finder vi sammen frem til et hotel, som passer til jeres ønsker. Vi tilbyder indkvartering i Warszawa for enhver smag. Nedenfor har vi listet fire forslag, men vi kan klare stort set alle forespørgsler, hvis I har andre ønsker.

Ibis Stare Miasto Warszawa

3-stjernet hotel, som ligger under 10 minutters gang fra den gamle bydel i Warszawa. I er i kort afstand til shopping, byliv og seværdigheder i byen. Rummelige og klassisk indrettede værelser med aircondition, skrivebord, badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Hotellet har desuden restaurant og 24 timers reception.

I skal vælge Ibis Stare Miasto Warszawa, hvis …

I gerne vil bo tæt på den gamle bydel i kort afstand fra byens liv.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Ibis Stare Miasto Warszawas initiativer her. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Hotel Leonardo

4-stjernet hotel I Warszawas forretnings-distrikt hvorfra der er cirka 2,5 kilometer ind til den gamle bydel. Bygningen er listet som den højeste bygning i byen. Hotellet er moderne med masser af faciliteter. Rummelige værelser med aircondition, eget badeværelse med badekar eller bruser samt fladskærms-TV og minikøleskab. Desuden gratis wi-fi. Det er på hotellet også muligt at leje konferencelokaler.

I skal vælge Hotel Leonardo, hvis …

I gerne vil bo på et moderne og velindrettet hotel med masser af faciliteter i byens forretningskvarter.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Hotel leonardos initiativer her. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Hotel Indigo

4-stjernet boutiquehotel i centrum af Warszawa lige overfor Nationalmuseet og kun et par få skridt hen til den berømte shoppinggade Nowy Swiat. De rummelige og moderne værelser har aircondition, TV, strygeudstyr, kaffemaskine og minibar. Badeværelset har gulvvarme, brusekabine og hårtørrer. Hotellet har desuden konferencelokaler og døgnåbent fitnesscenter med sauna.

I skal vælge Hotel Indigo, hvis …

I gerne vil bo på et atmosfærefyldt boutiquehotel lige overfor Nationalmuseet og tæt på handelsgaden Nowy Swiat.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Hotel Indigos initiativer her. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Hotel Mercure Grand

4-stjernet hotel beliggende meget centralt med kun cirka 10 minutters gang til byens hovedbanegård og cirka 15 minutters gang til shoppinggaden Nowy Swiat. Moderne og rummelige værelser med TV og gratis wi-fi samt aircondition, kaffe-/tefaciliteter, badeværelse med hårtørrer og diverse faciliteter.

I skal vælge Hotel Mercure Grand, hvis …

I gerne vil have central beliggenhed tæt ved hovedbanegården og velindrettede værelser med masser af faciliteter.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Hotel Mercure Grands initiativer her. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Priser

Vejledende priser

Firmatur til Warszawa fra kun 2.998kr.

Rejse med fly
3 dage / 2 nætter
01.11 2023 – 31.10 2024 fra
2.998kr.

Baseret på flyrejse København – Warszawa t/r økonomiklasse. Der er også mulighed for at rejse til Warszawa fra Billund, pris på forespørgsel.
Prisen er gældende ved min. 20 deltagere.

Priseksemplerne inkluderer

  • Flyrejse København – Warszawa t/r
  • Transfer lufthavn – hotel t/r
  • 2 nætter på 3-stjernet centralt beliggende hotel
  • Morgenmad under opholdet
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24 timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

218

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres firmarejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)