Kontakt os
for pris

Kontakt os

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Krvavec

Der er forskellige muligheder for indkvartering på skirejsen i Slovenien – vi indkvarterer dog oftest vores grupper på Hotel Rozka. Fortæl os om jeres ønsker og rejseplaner, så finder vi sammen frem til det sted, der er mest relevant for jeres gruppe.

Hafjell Grenda - Hafjell - Norge - skirejse - AlfA Travel - hytter - sne

Hotel Rozka

Nyere hotel med en unik beliggenhed. Hotellet ligger lige ud til pisten, og umiddelbart over for hotellet ligger skiudlejningen – det bliver ikke nemmere. Ved ankomsten bliver gruppen kørt til gondolen, og deltagere og bagage fragtes op i området til hotellet, som ligger for enden af gondolliften. Hotellet er af god kvalitet med en skøn udsigt. Der serveres rigtig god mad på hotellet, og når I rejser med AlfA Travel er der tre måltider inkluderet i prisen: Morgenbuffet, frokost midt på dagen (serveret på hotellet) samt 3-retters aftensmad.

Priser

Vejledende priser

Skirejse til Krvavec – pris per forespørgsel

Priseksemplerne inkluderer

  • Busrejse fra jeres skole – Slovenien t/r
  • Ophold på Hotel Rozka
  • Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad) inklusive morgenmad på ankomstdagen samt aftensmad på afrejsedagen. Frokost midt på dagen bliver også serveret på hotellet.
  • 4-5 dages liftkort
  • 4-5 dages skileje
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Skifakta - Krvavec

Krvavec skiområde er roligt og ligger kun 25 km. fra Sloveniens hovedstad Ljubljana. Det er blandt de mest snesikre i Slovenien, da det er beliggende i 1.450 – 1.971 m.o.h.

I vores skifakta oversigt finder du blandt andet pistekort, pisteoversigt og anden information, der er værd at vide i forbindelse med skirejsen til Krvavec.

Se skifakta

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)