Pris pr. deltager

Fra 2.398kr.

Ved minimum 64 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i München

Vi tilbyder indkvartering på både hostels og hoteller i München. Vores udbud af indkvartering spænder vidt, så vi skal nok finde et sted, der lever op til jeres ønsker. Fortæl, hvad I drømmer om, så vil vi gøre alt for at realisere jeres ønsker.

Hotel A&O München Laim

Er beliggende på Landsberger Strasse kun 4 stationer fra hovedbanegården. Hostellet har 500 senge fordelt på enkelt, dobbelt, 4- og 6-sengsværelser, alle med bad/WC. Der er 24 timers reception, billard og opholdsrum samt gratis Wi-Fi. Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

I skal vælge Hotel A&O München Laim, hvis …

I vil bo i rolige omgivelser i bydelen Laim – stadig med gode forbindelser til centrum.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Hotel A&O München Laims initiativer på deres hjemmeside under punktet “green”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

A&O Hostel Hackerbrücke

Er beliggende ca. 1,5 km. fra centrum og hovedbanegården. Der er 24 timers reception, billard, TV lounge, karaoke og gratis Wi-Fi. Hostellet har desuden en hyggelig tagterrasse med udsigt over byen. Der findes i alt 200 værelser – alle er med eget toilet/bad med brusebad eller badekar. Hostellet er egnet for bevægelseshæmmede.

I skal vælge A&O Hostel Hackerbrücke, hvis …

I vil bo godt og centralt i München på et hostel med fine fællesfaciliteter.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om A&O Hostel Hackerbrückes initiativer på deres hjemmeside under punktet “green”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Meininger Olympiapark Munchen_studierejser_alfatravel

Meininger Olympiapark

Hotellet/vandrehjemmet er beliggende i området Neuhausen-Nymphenburg med gode muligheder for offentlig transport til München centrum. Der er bl.a. opholdsrum, køkken og bar. Hostellet er røgfrit og har 24 timers reception samt adgang til Wi-Fi. Hostellet har 172 værelser, med i alt 820 senge, som alle har eget bad/WC. Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

I skal vælge Meininger Olympiapark, hvis …

Hvis I vil bo på den gode Meininger kvalitet i et historisk område lige ved anlægget fra de olympiske sommer lege i 1972.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Meininger Olympiaparks initiativer på deres hjemmeside under punktet “sustainability”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

A&O Hostel Hauptbahnhof

Hostellet ligger ved hovedbanegården, i gåafstand til Karlsplatz og Theresienwiese. Hostellet har 73 værelser alle med bad/WC og 24 timers reception og gratis Wi-Fi. Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

I skal vælge A&O Hostel Hauptbahnhof, hvis …

I vil bo tæt ved hovedbanegården med fine forbindelser til resten af byen.

Meininger City Center

Hostellet ligger ca. 1 km. fra hovedbanegården og byder på opholdsrum, terrasse med panoramaudsigt og 24 timers reception. Der er adgang til Wi-Fi. Hostellet har i alt 97 værelser, som alle er med bad/WC. Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

I skal vælge Meininger City Center, hvis …

I gerne vil bo på et hostel med rigtig god valuta for pengene og den kendte Meininger kvalitet.

Priser

Vejledende priser

Studierejser til München fra kun 2.398kr.

Rejse med bus
6 dage / 3 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
2.698kr.
01.11 2024 - 28.02 2025 fra
2.398kr.

Pris pr. person ved min. 64 personer.
Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af min. 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen, og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
3.498kr.
01.11 2024 - 28.02 2025 fra
3.098kr.

Pr. person ved min. 20 personer.
Prisen er inklusiv fly tur/retur og ophold, med flyafgang fra Kastrup Lufthavn. Det er muligt at få tilbud på rejsen med afgang fra andre lufthavne.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til München t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

61

Bus

274

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)