Pris pr. deltager

Fra 1.768kr.

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Nordjylland

Løkken Hostel og Vandrehjem

Dette hostel ligger i forbindelse med Løkken Idrætscenter, og det er derfor også muligt at benytte deres faciliteter. Eleverne indkvarteres på flersengsværelser, alle med bad og toilet. Lærerne kan mod tillæg indkvarteres på enkeltværelser. Man medbringer selv sengelinned og håndklæder. Der serveres morgenmad i hallens kantine, og det er også muligt at bestille frokost eller madpakker til eventuelle udflugter samt aftensmad. Løkken Hostel og Vandrehjem er beliggende under 1 km fra centrum af Løkken, hvor der er indkøbsmuligheder, cafeer og masser af muligheder for aktiviteter. Desuden kort afstand til sandstrand ved Vesterhavet.

I skal vælge Løkken Hostel og Vandrehjem, hvis …

Hvis I ønsker indkvartering tæt på by og mulighed for at benytte diverse fællesfaciliteter.

Landal Park Feriecenter_nordjylland_alfatravel_studierejser

Feriepark Grønhøj Strand

7 km. syd for Løkken finder vi Feriepark Grønhøj Strand. Indkvarteringen foregår i ferielejligheder med plads til max 8 deltagere. Der er køkken, bad og toilet samt et dejligt opholdsrum i alle lejlighederne. Der er rigtig gode fælles faciliteter her. I kan bruge sportshal, svømmehal, squashbane, tennisbane, fodboldbane og bålplads uden ekstra omkostninger. Der er en lille købmand på stedet, hvor man kan købe det mest nødvendige. Det er muligt at forudbestille morgenmad – frokost og aftensmad på stedet. Fra pladsen er der kun 700 meter til stranden.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Feriepark Grønhøj Strand´ initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Løkken Klit Camping og Hytteby

Indkvartering i standardhytter på det dejlige Løkken Klit Camping og Hytteby. Der er helårsåbent på denne campingplads, og ved større grupper er det muligt at arrangere morgenmad og aftensmad. Der er plads til max 5 personer i hytterne, og alle hytter indeholder køkken, lille opholdsstue samt 2 værelser med sovepladser. Bad og toilet forefindes i fælles bebyggelsen. Man medbringer selv sengelinned og håndklæder. Hytten skal rengøres inden afrejse, og det er muligt at leje rengøringsspand/produkter til formålet. Strøm afregnes inden afrejse efter forbrug, på stedet.

I skal vælge Løkken Klit Camping og Hytteby, hvis …

Hvis I sætter pris på at bo med selvforplejningsmuligheder og med mange muligheder for aktiviteter på stedet – fx fodboldbane, volleyballbane samt swimmingpools.

Outdoor Nordland

1,5 km fra Løkken centrum ligger den 6 ha store naturpark Nordland, som består af store grønne arealer med forskellige typer skov og velbeplantet jordbund, og med mange spiselige planter. Her har i mulighed for overnatning, i form af at der bliver opstillet telte og der er fælles bad- og toiletvogne til rådighed. Der er lokaler, hvor lærerne kan holde møder m.m., og ved større grupper er det desuden muligt at arrangere morgenmad og aftensmad. Der er rig mulighed for forskellige outdoor aktiviteter i Nordland – spørg din rejserådgiver for mere information herom.

I skal vælge Outdoor Nordland, hvis …

Hvis I har fokus på natur, outdoor, bæredygtighed, biologi m.m. på jeres studietur, er denne overnatningsform oplagt, eventuelt kombineret med spændende program i området.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Nordjylland fra kun 1.768kr.

Ophold i Nordjylland
4 dage / 3 nætter
01.03.2024 - 28.02.2025 fra
1.768kr.

Baseret på DSB-frirejse eller egen transport til Nordjylland t/r

Ophold i Nordjylland
5 dage / 4 nætter
01.03.2024 - 28.02.2025 fra
2.198kr.

Baseret på DSB-frirejse eller egen transport til Nordjylland t/r

Priseksemplerne inkluderer

  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Helpension – morgenmad – madpakke- aftensmad
  • Beach Clean Up – 2 timer
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)