Hos AlfA Travel er vi specialister i studierejser for gymnasier. Vi ved, at en studietur spiller en vigtig rolle gymnasieklasserne, og derfor lægger vi naturligvis alt vores energi i at planlægge den helt rette tur til JER.

Rejseaktiviteten har været sat på hold, og derfor er der mange, der arbejder på rejser med kort varsel. Dem er vi også klar til at hjælpe med! Stort set hele vores team af erfarne rejserådgivere er stadig på kontoret, så tøv ikke med at ringe til os – 70 22 88 70.

Find jeres studierejse

Hvilken studierejse for jeres gymnasium?

Mulighederne for studierejser hos os er uendelige – kun jeres fantasi sætter grænsen! Skal I se på arkitektur i Barcelona, opleve Berlins historie eller udforske den politiske verden i Washington? Har I et særligt fokus på historie, kultur eller ønsker I blot de rette omgivelser til at klassen kan styrke fællesskabet?

I kan finde inspiration i vores top-10-liste over de mest populære destinationer til studieturen til højre herfor. Hvis det er gymnasiets sproghold der skal på studietur, kan vi også hjælpe med dét.

Er I til noget mere eksotisk, hvor eleverne virkelig kan få indsigt i en fremmed kultur, laver vi også studierejser til bl.a. Kina og USA.

Gymnasiets studietur er vigtig – og det ved vi!

Vi har arrangeret rigtig mange studierejser for gymnasier gennem tiden, og vi har derfor masser af erfaring med, hvad der virker og hvad der ikke virker. Vi har en god fornemmelse for vores gruppers behov og ønsker, fordi vi finder frem til det gennem løbende dialog – husk, at du som rejsearrangør altid får din egen faste kontaktperson gennem hele processen.

Skal vi hjælpe med planlægning af jeres gymnasie studietur?

Vi håber vores hjemmeside kan hjælpe dig med den information, du har brug for, i forbindelse med planlægningen af studieturen for netop din gruppe. Har I et helt specifikt ønske til jeres studietur, eller findes jeres rejseidé ikke på vores hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte os – vi hjælper meget gerne med at realisere den!

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)