Det er ofte populært med ekskursioner i folkeskolen eller i gymnasiet, som er af kort varighed – enten som primær studietur eller som supplement til klassens store studietur. Ofte går turen til København, da mange tror, at man på 2 eller 3 dage ikke kan nå en tur uden for Danmark. Det kan man godt, og det anbefaler vi!

AlfA Travel arrangerer ekskursioner og korte studieture i Europa, der passer til netop jeres behov og ønsker for rejsen. Lader I rejsen gå uden for Danmark, vil I få større kulturelle, sociale og ofte faglige oplevelser.

Korte studieture og ekskursioner

Vi har arrangeret rigtig mange studieture gennem tiden, og stiller høje krav til vores samarbejdspartnere. Ofte varierer indholdet og formålet med en ekskursion fra klasse til klasse, og derfor tager vi udgangspunkt i netop jeres situation og skræddersyr en rejse, som passer til netop jeres behov. AlfA Travel er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureauforening.

Rejsemål til en kort studietur

Eftersom ekskursioner og korte studieture oftest vil have en varighed på 2 eller 3 dage, er der dog en naturlig grænse for, hvor langt væk destinationen bør ligge. For at I får noget ud af jeres tur, og ikke kun skal bruge tiden på at rejse, anbefaler vi nærliggende destinationer som Hamborg, Berlin, Prag og London. Det er også muligt at arrangere en kort ekskursion til eksempelvis Istanbul eller Paris, hvis I på ekskursionen gerne vil opleve en særlig kultur. Vi er gerne behjælpelige med at planlægge fagligt indhold undervejs på turen, hvis I ønsker dette. I kan finde mere inspiration til populære destinationer til højre herfor.

Få inspiration til alternative rejsemål

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)