Når du har et rejsebureau i ryggen behøver det ikke at være kompliceret at arrangere studierejser til et af de lidt anderledes rejsemål. Vi tilbyder rejser til alle de populære rejsemål men også til dem der er anderledes! Vi ved hvor vigtigt studieturens faglige indhold er, og derfor går vi gerne nogle ekstra skridt for at sammensætte en rejse, der opfylder netop jeres krav. Vi bruger meget gerne tiden på at strikke en anderledes studierejse sammen til jer. Søg inspiration i 4 af vores lidt anderledes studierejsemål nedenfor.

Studierejser til Færøerne

Når man træder ud af flyet på Færøerne, føles det som om, at man træder hundredvis af år tilbage i tiden. Rundt på øerne findes stenudhuse, bådehuse og ruiner af små huse, hvor folk gemte sig for sørøvere i gamle dage. Landskaberne er åbne og rå, og der er fugle og får i massevis. Det er uden tvivl primært naturen man kommer til Færøerne for at opleve. Men landet har også en fantastisk kulturarv, og der findes mange specielle traditioner. Der er med andre ord masser at se og lave på Færøerne, og det er let at komme rundt på alle øerne og opleve lidt af det hele. Læs mere om vores studierejser til Færøerne, priser, indkvartering og forslag til program.

 

Studierejse til Sarajevo

I Sarajevo er det nemt at lave et spændende fagligt program til studieturen. De byzantinske og osmanniske riger fra øst og de romerske, venetianske og habsburgske riger fra vest har alle efterladt sig tydelige spor. Det er derfor især interessant at udforske dén multikultur, som Sarajevo i dag er. Borgerkrigen mellem 1992-1995, som var den værste massakre siden Holocaust, fylder også meget. Tag fx på dagsudflugt til Srebrenica, hvor ca. 8000 muslimske mænd og drenge blev dræbt under krigen og der i dag er masser af mindesmærker at se. Det er også spændende at udforske religionen; besøg fx byen Mostar, der stadig er en etnisk delt by. Søg inspiration til en spændende studietur til Sarajevo.

 

Studieture til Island

Mange har besøgt Island som private turister men øen har også meget at byde på i forbindelse med studierejser. I får helt sikkert oplevelser som ikke findes andre steder.
Island er blandt andet kendt for sine kompetencer inden for det bioteknologiske område og alternativ energi. Flere grupper vælger således at tage på virksomhedsbesøg inden for netop denne sektor. Også kulturelt har Island en masse at byde på; Islændingene er åbne af sind og nye tendenser slår hurtigt igennem. Det viser sig i byens kulturliv, som er interessant med museer, gallerier, orkestre og teatre. I kan også udforske Islands historie på blandt andet kulturarvsmuseet, Frilandsmuseet og Nationalmuseet. De fleste af vores grupper har udgangspunkt i Reykjavik og krydrer opholdet med udflugter som fx Golden Circle og Den Blå Lagune. Søg inspiration til studierejser til Island her.

Aktivrejser til Gardasøen

Naturen omkring Gardasøen er noget helt for sig selv og indbyder på alle måder til aktivrejser og fysiske aktiviteter i naturen. Vi har sammensat et spændende aktivpogram, hvor der er mulighed for at prøve kræfter med så forskelligeartede aktiviteter som windsurfing, bjergvanding og mountainbike. Turen byder dog også på mere traditionelle studierejseaktiviteter i form af besøg ved termerne i Sirmione og Synagogen, markedspladsen, gravkamrene fra Scala familien i Verona. I Gardone Riviera er der mulighed for at opleve Villa Alba og San Martino in Battagli. Søg inspiration til studie- og aktivrejser til Gardasøen her.

Andre idéer?

Find andre rejseideer til din og klassens studierejse, og tøv ikke med at kontakte os. Vi undersøger meget gerne mulighederne for at realisere dine rejseideer og drømme. Ring til os på 80 20 88 70 eller skrive en mail til [email protected]. Du kan også bestille gratis og uforpligtende tilbud online – klik på bestil tilbud nedenfor.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)