Der er tradition på HTX for, at man i løbet af studietiden kommer på en studietur eller kortere ekskursioner. Et af formålene hermed er ønsket om internationalisering af eleverne. En rejse til udlandet styrker netop også elevernes internationale viden, sprogkundskaber og ikke mindst kulturkendskab. Afhængig af hvad fokus er for jeres klasses rejse, kan AlfA Travel hjælpe jer med at planlægge den optimale studietur for HTX klassen.

Om Alfa Travel

Studieture for HTX til udlandet

Uanset hvor I vælger at tage hen, kan vi sammensætte alsidige programmer med eksempelvis skolebesøg, virksomhedsbesøg, spændende seværdigheder, sociale arrangementer og hvad I ellers ønsker af indhold på jeres studietur. Særlig populære er destinationer som USA, Kina og Spanien. Overvej eksempelvis en studietur til New York.

Hvis fokus for jeres studietur primært er det sociale, kan I også overveje en aktiv rejse. Her får I rigtig mulighed for at blive rystet sammen, blandt andet gennem windsurfing, bjergvanding, mountainbike o.m.m. Aktive rejser giver for nogen også mulighed for, at overskride egne grænser og finde ud af, at de kan mere, end de troede.

Mere information?

Vi tilpasser altid vore grupperejser og studierejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Ring til os på gratis nummerret 80 20 88 70 eller skriv en mail til [email protected].

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)