Studierejser i Danmark

Mange tænker sikkert på København eller Bornholm når talen falder på skolerejser i Danmark. Vores eget skønne land har dog utrolig mange perler, og derfor er vores rejseprogram også bredt funderet med rejser til de fleste dele af landet. Vi tilbyder studierejser i hele Danmark og har udviklet et færdigt program til rejser i Sønderjylland, Vestjylland og Nordjylland, København og Bornholm.

Vi har samarbejdspartnere rundt i hele landet og det betyder at vi kan arrangere det meste! Uanset om I vil studere biologi i Vestjylland, bæredygtighed i Sønderjylland, iværksætteri i Nordjylland eller noget helt fjerde, så sidder vores erfarne rejserådgivere klar til at hjælpe. Rejserne er altid skræddersyede, og det betyder at varighed, transport, indkvartering og program sammensættes 100% efter jeres behov.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Danmark

De fleste ting kan lade sig gøre på studieturen i Danmark. Uanset jeres interesse, så har vi kontakter der gør det meste muligt. Nogle af højdepunkterne kunne være; møde med en iværksætter, sælsafari, besøg i Klimatorium, SUP i Vesterhavet, fiskeriauktion osv. Listen med spændende og interessante oplevelser er uendelig. Så er det bare budgettet og fantasien der sætter grænsen.

Fandt du det du søgte?

Vi laver altid gratis og uforpligtende tilbud på rejsen – også med meget kort varsel. Fandt du ikke, hvad du søgte, her på siden, så er det ikke ensbetydende med at vi ikke kan lave det. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en uforpligtende snak. Find vores rejserådgivere her.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)