Pris pr. deltager

Fra 1.148kr.

Ved minimum 30 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Thyborøn

Studierejse Thyborøn Kabyssen

Kabyssen

Kabyssen er beliggende i Thyborøn og var oprindeligt en skole, som nu er lavet om til et feriehus. I huset findes der i alt 17 dobbeltværelser. Huset har fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, vaskemaskine, køleskab og komfur samt tv med satellitkanaler. Morgenmaden serveres på Thyborøn Hotel, og der er mulighed for at tilkøbe aftensmad. Opholdet er inkl. fri Wi-Fi og fri adgang til Wærket’s faciliteter og svømmehal. Sengelinned inkl. badehåndklæde kan tilkøbes.

Studierejse Danmark Danhostel Thyborøn indgang

Danhostel Thyborøn

Dette hostel ligger i centrum af Thyborøn. Alle værelser er som standard indrettet med gode box madrasser, TV og fri Wi-Fi. Gode fællesarealer med billard og fri adgang til Wærket’s faciliteter og svømmehal. 15 værelser med i alt 37 sengepladser. Morgenmaden serveres på Thyborøn Hotel, og der er mulighed for at tilkøbe aftensmad.  Sengelinned inkl. badehåndklæde kan tilkøbes.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Danhostel´s initiativer på deres hjemmeside under punktet “den-gronne-nogle”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Studierejser Vestjylland Thyborøn Camping og hotel

Hytter Thyborøn Camping

Hyggelig familieplads kun 300 meter fra Vesterhavet. På pladsen finder I fine veludstyrede hytter med toilet og bad, med plads til i alt 4 personer (hems med 2 springmadrasser). Opholdet er inkl. fri Wi-Fi og fri adgang til Wærket’s faciliteter og svømmehal. I hytterne findes der service til 6 personer, køkken med kogeplader, køleskab med frys, mikroovn og kaffemaskine, TV, toilet/bad, terrasse med spiseplads, dyner og puder. Ved hytterne findes der en fælleshytte med plads til 60 personer, og det er også her der serveres morgenmad. Sengelinned inkl. badehåndklæde kan tilkøbes. Der er mulighed for at tilkøbe aftensmad.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Vestjylland fra kun 1.148kr.

Studierejse til Vestjylland
4 dage / 3 nætter
01.03.2024 - 28.02.2025 fra
1.148kr.

Baseret på DSB-frirejse eller egen transport til Vestjylland t/r

Priseksemplerne inkluderer

  • Indkvartering på Wærket i hal eller mødelokaler
  • Morgenmad under opholdet (mulighed for tilkøb af øvrige måltider)
  • Tæt samarbejde med rejserådgiver
  • 1 dag med 5 timers aktiviteter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)