På vores rejsebureau i Holstebro sidder vi 17 dedikerede og meget erfarne medarbejdere. Vores formål hver dag er at sammensætte tilpassede grupperejser, så vi kan sende vores grupper afsted mod unikke og uforglemmelige rejseoplevelser.

Uanset hvad destinationen og ønskerne for jeres rejse er, kan AlfA Travel hjælpe jer afsted på bedste vis. Vores mål med hver en rejse, vi arrangerer, er at I som gruppe får en vellykket rejse, som passer netop til jer ned til mindste punkt. Derfor skræddersyr vi hver enkelt rejse efter jeres ønsker og behov.

Om Alfa Travel

Rejsebureau i Holstebro

AlfA Travel ligger i Nygade i Holstebro, en sidegade til den hyggelige gågade. Vi er et privatejet rejsebureau med speciale i grupperejser og studierejser. Vores team af erfarne medarbejdere arrangerer hvert år indholdsrige rejser for vores ca. 30.000 gæster. Vores rejser arrangeres “efter mål”, hvilket vil sige at vi tilpasser hver enkelt rejse til den enkelte gruppes ønsker og behov. Vi arrangerer både rejser med fly og bus, og sætter generelt store krav til vores samarbejdspartnere – derfor kan I som gruppe altid være trygge før, under og efter rejsen.

Vi har rejser for enhver smag!

Vi sender grupper til populære, traditionelle destinationer som Barcelona, London, Berlin og Rom, grupper der gerne vil være aktive til Torrevieja, Vrådal og Gardasøen og grupper der vil udenfor Europa til USA, Rusland og Kina. Derudover arrangerer vi specifikke temarejser, heriblandt sognerejser, korrejser og sprogrejser. Gå på opdagelse blandt vores mange rejsedestinationer og rejsemuligheder her på vores hjemmeside – start eventuelt med vores mest populære rejser til højre herfor.

Kontakt os

Læs mere om vores proces ved planlægning af vores rejser, hvordan vi indkvarterer vores grupper samt hvor langt et rejsebudget rækker her. Er I interesserede i at få et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan sammensætte en komplet rejse for jeres gruppe ud fra jeres ønsker, er I velkommen til at kontakte os

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Rejseeksperter

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)