Kontakt os
for pris

Kontakt os

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Saalbach

De fleste af vores grupper, der tager på skirejse til Saalbach, bliver indkvarteret på Buchegg. Det er et decideret ungdomshotel og indrettet til netop denne målgruppe. Derfor er der masser af fælles faciliteter og aktivitetsmuligheder, når I ikke lige kører på ski.

Skirejser_Buchegg Young Generation Resort - Sallbach - skirejse - AlfA Travel - hotel - facade - sne

Buchegg Young Generation Resort

Ungdomshotel i Hinterglemm, som ligger direkte ved pisten. Bussen kan ikke køre op til hotellet, så gruppen skal gå det sidste stykke. Mod et tillæg kan gruppen blive afhentet i minibus og kørt helt op til hotellet.

Eleverne indkvarteres i flersengsværelser med op til 6 senge pr. værelse. Lederne kan indkvarteres i dobbeltværelser mod tillæg. Young Generation Resorts Buchegg fremstår moderne og der er fri WLAN, solterrasse, 3D-biograf, opholdsrum med spilleautomater og bordtennis samt sauna til lederne. Biograf samt opholdsrum bookes ifølge aftale med hotellet ved ankomst.

Priser

Vejledende priser

Pris på en skirejse til Saalbach gives på forespørgsel. Ring til en af vores skirejserådgivere på 7022 8870 eller skriv til [email protected].

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted. Bemærk, der er samkørsel med andre grupper.

Priseksemplerne inkluderer

 • Rejsen til Saalbach med Østrigsruten t/r, 4-stjernet bus
 • 3/4 overnatninger på Buchegg Young Generation Resort i flersengsværelser
 • Helpension (fra morgenmad på ankomst til aftensmad ved afrejse)
 • Madpakke til hjemrejsen
 • 4/5 dages liftkort og 4/5 dages skileje
 • Værelserne til rådighed frem til afrejse
 • Alle skatter og afgifter
 • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
 • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
 • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
 • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

63

Bus

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Skifakta - Saalbach

Skiområdet Saalbach Hinterglemme Leogang tilbyder 270 km pister i alle sværhedsgrader. Området har moderne liftsystemer, skyrides og snekanoner.

I vores skifakta oversigt finder du blandt andet pistekort, pisteoversigt og anden information, der er værd at vide i forbindelse med skirejsen til Saalbach.

Se skifakta

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)