Pris pr. deltager

Fra 4.398kr.

Ved minimum 70 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Wagrain

De fleste af vores skolegrupper på ski i Wagrain bor på det meget velfungerende Hotel Oberwim. Andre indkvarteres på Hotel Markushof. Kontakt os gerne, hvis du ikke finder det, du søger.

OberWim_skirejserWagrain_skolerejser_AlfaTravel

Jugendhotel Oberwimm

Jugend- und Sporthotel Oberwimm ligger perfekt i gåafstand til kabineliften “Flying Mozart”, som tager jeg direkte op i skiområdet.  Oberwimm er et super velfungerende og godt ungdomshotel til skolegrupper, med rigtig gode faciliteter.

Hotellet har ca. 60 værelser med 300-320 senge, fordelt i flere afdelinger i huset, så hver gruppe kan være sig selv. Der er flersengsværelser med køjesenge til eleverne og komfortable enkelt- og dobbeltværelser til lederne. Alle værelser har eget bad/WC. Hotellet har en stor nyrenoveret spisesal, havestue, møderum, diskotek og biograflokale, IT-lounge, lille sportshal, bordtennis og bordfodbold.
Lederne har yderligere adgang til et lille hyggelokale med køleskab, sauna, kontor med PC og internetopkobling.

Hotellet står endvidere for god og rigelig forplejning, frisk frugt og fri saft, kaffe og te.

Jugend- und Sporthotel Oberwimm er et af vores mest efterspurgte skihoteller i Wagrain, så der må tages forbehold for ledig kapacitet. 

winter-markushof-skolerejser-alfatravel

Jugendhotel Markushof (vinter)

Ungdomshotel beliggende i Wagrain. Byen er mest kendt for sit skiområde, men er også et fantastisk aktiv-, cykel- og vandreområde. Markushof har 45 værelser med plads til 4-8 personer fordelt i to bygninger. Alle værelser er med eget badeværelse. Hostellet har i alt 245 sengepladser. Til ledere/lærere er der selvfølgelig enkelt- og dobbeltværelser med badeværelse, TV og telefon. Ophold inkluderer helpension i form af morgenmadsbuffet, 3-retters frokostmenu med salatbuffet og aftenmenu med en stor hovedret og salatbuffet.

Ønsker I at få en madpakke med på udflugt til frokost, er dette også muligt, og I får så i stedet 3-retters aftenmenu. Der er også 24 timers frit forbrug af alkoholfrie drikke (ni forskellige) fra limonadebaren og frugtbaren. Hotellet har seks spisesale, så det er oftest muligt at gruppen kan få sin egen/egne spisesal(e). Hotellet har egen udlejning af mountainbikes (cirka 20 stk.) og det lokale raftingcenter ligger cirka 30 kilometer fra hostellet.

Ved ophold på Markushof er der daglig gratis adgang til Wasserwelt Amadé, som er Wagrains badeland med indendørs og udendørs opvarmede pools, dampbade, saunaer, whirlpool, strømkanal og vandrutsjebane. Wasserwelt er beliggende mindre end 10 minutters gang fra hotellet.

I øvrigt har hotellet mange indendørs faciliteter, som der er fri adgang til. Der er bl.a. sportshal med teaterscene, airhockey, bordfodbold, bordtennis, sauna og solarium, hobby- og kreativværksteder, diskotek med lyd, lys og røg. Multimediesal/biograf bl.a. med storskærm, DVD og projektor. Grupperum, computerlokale med otte computere med internetforbindelse til gratis afbenyttelse. Desuden gratis trådløst internet på hele hotellet, som kan benyttes af lærere/ledere.

Hostellet har også gode udendørs faciliteter, som ligeledes er inkluderet i prisen. Beachvolley, fodboldbane, multibane, trampoliner, slackline-park, volleyball- og badmintonbaner, minigolf, bordtennis, forhindringsbane og bålplads.

Priser

Vejledende priser

Studierejser til Wagrain i sæson 2025 fra kun 4.398kr.

Rejse med bus
7 dage / 4 nætter
Sæsonen 2025 fra
4.398kr.

Pr. person ved min. 70 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af min. 4-stjernet standard.

Priseksemplerne inkluderer

  • Busrejse Danmark – Wagrain t/r. med Østrigsruten
  • 4 overnatninger i flersengsværelser inkl sengelinned
  • Fuld pension under opholdet
  • 4 dages liftkort for unge under 18 år
  • 4 dages skileje
  • Alle skatter og afgifter inkl. rejsegarantifonden
  • 24 timers nødtelefon
  • Tæt samarbejde med rejsekonsulent
  • Fri adgang til AlfA Gate med praktisk info og gode idéer
  • Bidrag til udvidet ansvarsforsikring

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

64

Bus

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Skifakta

Pister i alt: 120 km

Blå: 43 km
Rød: 60 km
Sort: 8 km

Højde:Højeste skiløb er i 2.000 m. højde
Lifte (45 stk): 2 kabelsporvogne, 9 Gondollifte, 16 stolelifte og 18 t-lifte

Derudover er der Wagrainis Winter World – med bla. snowtube, mini speed check, begynder skipark. Der er også Funslope Wagrain – med forhindringer og anderledes udfordringer.

Se pistekort

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)