Pris pr. deltager

Fra 2.098kr.

Ved minimum 64 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt

Studierejse til Harzen - Goslar Jugendherberge

Jugendherberge Goslar

Jugendherberge Goslar er et charmerende hostel beliggende på et af de yndigste steder I byen Goslar, ved foden af Rammelsberg og tæt på Goslar centrum. Indkvartering i flersengsværelser med og uden bad og toilet. Gratis Wi-FI.  Morgenmaden er buffet. Hostellet har døgnåben reception og fælles køkken.

 

Studierejse til Harzen - Hahnenklee jugendherberge

Hahnenklee Jugendherberge

Hahnenklee Jugendherberge er beliggende i bydelen Bockswiese mellenm Clausthal-Zellerfeld og Goslar. Indkvartering i 4-6 sengsværelser med køjesenge og håndvask. Bad og toilet findes på gangen. Der er mulighed for at tilkøbe hel og halvpension. Morgenmaden er buffet. Hostellet har døgnåben reception og fælles køkken. Gratis WI-FI i fællesarealerne.

Studierejse til Harzen - Wernigerode Culture Youth Hostel

Wernigerode Culture Youth Hostel

Werningerode Culture Youth Hostel er beliggende i fredelige omgivelser ikke langt fra det gamle centrum i Werningerode. Indkvartering i pæne 2- til 4-sengs værelser, alle med brusebad og toiletfaciliteter. Rigtig gode aktivitetsmuligheder, både inde og ude. Morgenmaden er buffet. Hostellet har døgnåben reception og fælles køkken. Gratis WI-FI i fællesarealerne.

Studierejse til Harzen - Thale Youth Hostel

Thale Youth Hostel

Thale Youth Hostel er beliggende i fredelige omgivelser ved Bode-dalen, mellem skarpe kløfter i “Roßtrappe” og den berømte “Hexentanzplatz” (heksedansgulvet). Indkvartering i 4-6 sengsværelser med køjesenge og håndvask. Bad og toilet findes på gangen. Der er mulighed for at tilkøbe hel og halvpension. Gratis WI-FI i fællesarealerne. Morgenmaden er buffet. Hostellet har døgnåben reception og fælles køkken.

 

Hotel Harz Lodge Goslar

Hotel Harz Lodge Goslar er et hyggeligt hotel med naturskøn beliggenhed, lige ved porten til verdensarvsbyen Goslar. Hotel Harz Lodge ligger tæt både blandt andet Rammelsberg minen og  Goslars gamle bydel, som begge er på UNESCOs verdensarvsliste. Indkvartering i flersengsværelser med bad og toilet. Morgenmaden er buffet. Gratis WI-FI.

 

Priser

Vejledende pris

Studierejse til Harzen fra kun 2.198kr.

Busrejse
4 dage / 3 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
2.198kr.
01.11 2024 - 28.02 2025 fra
2.098kr.

Pr. person ved min. 64 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen, og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Harzen t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

32

Bus

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)