Pris pr. deltager

Fra 2.398kr.

Ved minimum 64 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Leipzig

Vi arbejder sammen med flere indkvarteringssteder i Leipzig. Mange af vores grupper vælger A&O Hostel eller Meininger, men vi kan opfylde de allerfleste ønsker. Kontakt os for en snak, så finder vi frem til det indkvarteringssted, der passer til jeres gruppe.

A&O Leipzig Hauptbahnhof

Beliggende 200 meter fra hovedbanegården, og 500 meter fra den gamle bydel, i den tidligere rigspostbygning fra kejsertiden, som nu er fredet. Husets historiske charme ses blandt andet i lobby og barområdet. Hostellet byder på morgenmadsrestaurant, lobby med TV, bordfodbold, billard, mødelokaler samt 24-timers reception. I indkvarteres i 4-8-sengsværelser med bad/WC. Mod betaling kan enkelt- eller 2-sengsværelser tilvælges til lederne. Gratis Wi-Fi. Hostellet er egnet for bevægelseshæmmede.

I skal vælge A&O Leipzig Hauptbahnhof, hvis …

I vil have central og velfungerende indkvartering på et hostel med fine fællesfacilieteter.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om A&O Leipzig Hauptbahnhofs initiativer på deres hjemmeside under punktet “green”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Meininger Leipzig Hauptbahnhof

Hotellet ligger i centrum af Leipzig ikke langt fra den imponerende hovedbanegård og ”shoppingmeile”. Hotellet er endvidere godt beliggende i forhold til de øvrige oplevelser Leipzig byder på. Værelserne er med TV og flersengsværelser med eget bad/toilet. Der er mulighed for at booke enkelt- og dobbeltværelser til lederne mod tillæg. Hotellet har gratis WiFi, døgnåben reception og bar. Morgenmaden serveres som buffet. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede.

I skal vælge Meininger Leipzig Hauptbahnhof, hvis …

I godt kan lide den gode Meininger kvalitet og i øvrigt gerne vil bo centralt i byen

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Meininger Leipzig Hauptbahnhofs initiativer på deres hjemmeside under punktet “sustainability”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Leipzig fra kun 2.398kr.

Rejse med bus
5 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
2.398kr.
01.11 2024 - 28.02 2025 fra
2.098kr.

Pris pr. person ved min. 64 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen, og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Rejse med tog
4 dage / 3 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
2.598kr.
01.11 2024 - 28.02 2025 fra
2.248kr.
Ekstra nat fra
240kr.

Pr. person ved min. 20 personer.

Togrejsen er baseret på billetter på 2. klasse og pladsbilletter på strækninger i udlandet, hvor muligt. Prisen er baseret på billetter, der gælder fra dansk grænsestation. Skoler kan søge om fribefordring på den danske strækning med DSB Skolerejser. Rejsen kan forlænges efter gruppens ønske.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Leipzig t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

40

Bus

79

Tog

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)