Pris pr. deltager

Fra 1.698kr.

Ved minimum 15 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Slesvig-Holsten

Studierejse til Slesvig Hosten Lubeck Jugendherberge Vor dem Burgtor

Lübeck Jugendeherberge

Beliggende i den nordlige del af byen i St. Gertrud-kvarteret, 150 meter fra floden Wakenitz og kun 10 minutters gang fra den historiske bydel. Indkvartering i enkelte 3-6 sengsværelser med gratis Wi-Fi. Alle værelser er indrettet med klassisk interiør og med massive træmøbler. Alle værelser med håndvask samt fælles badeværelser og toilet på gangen.

 

Studierejse Slesvig Holsten Flensbed Hostel

Flensbed Hostel

Flensbed Hostel & Boardinghouse er et charmerende hostel, der er placeret kun 1 km fra Flensburg centrum og 15 minutters gang fra Windsbraut. Indkvartering i flersengsværelser med enkelt- og køjesenge samt TV. Bad og toilet findes på gangen. Fri Wi-Fi.

Studierejse til Slesvig Holsten - Christianslyst

Christianslyst

Christianslyst er beliggende i den lille landkommune Nottfeld, ca. 50 km sydøst for den dansk-tyske grænse. Her er skove og marker lige uden for døren, og den nærmeste by er Süderbrarup/Sønderbrarup med ca. 5000 indbyggere. Christianslyst, der både er lejrskole og kursuscenter, er indrettet med gode fællesarealer. Der er mulighed for at spille fodbold, håndbold, volleyball, beachvolley, basketball, petanque og mange andre spil. Her findes udendørs swimmingpool, som er åben og opvarmet mellem maj og oktober. Derudover findes der en stor foredragssal, flere lukkede grupperum, pejsestue, havestue, bordtennislokale, bordfodbold, diskotek og en stor forhal med hyggepladser. Indkvartering i 1-,2-,4- og 6-mandsværelser, alle med bad og toilet. Der er til plads til 140 personer i alt. Fri Wi-Fi.

Priser

Vejledende pris

Studierejse til Slesvig-Holsten fra kun 1.698kr.

Togrejse
4 dage / 3 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
1.798kr.
01.11 2024 - 28.02 2025 fra
1.698kr.

Pr. person ved min. 15 personer.

Togrejsen er baseret på billetter på 2. klasse og pladsbilletter på strækninger i udlandet, hvor muligt. Prisen er baseret på billetter der gælder fra dansk grænsestation. Skoler kan søge om fribefordring på den danske strækning med DSB Skolerejser. Rejsen kan forlænges efter gruppens ønske.

Busrejse
4 dage / 3 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
1.998kr.
01.11 2024 - 28.02 2025 fra
1.898kr.

Pr. person ved min. 64 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen, og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Slesvig-Holsten t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

26

Bus

56

Tog

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)