Det kan ofte være sin sag, at stå for at arrangere årets skirejser for skiklubben. Der er mange praktiske ting, som skal koordineres, og som skal falde på plads.

AlfA Travel er et af landets førende grupperejsebureauer, og vores erfaring betyder, at det er oplagt at inddrage os i nogle af de praktiske ting omkring skirejsen. Vi har samlet nogle rigtig gode bud på, hvor skiklubbens skirejse kunne gå hen. Vi laver dog også skræddersyede skirejser, hvor tilbudet tilpasses efter jeres ønsker.

Se populære rejsemål

Skiklub – pakker

Vi har udvalgt nogle spændende skirejsemål som alle er velegnede til grupper og skiklubber. De udmærker sig alle ved høj snesikkerhed, overskuelighed og gode muligheder for at gruppen kan mødes i løbet af dagen. Hotellerne har gode fællesfaciliteter og har god beliggenhed i forhold til skiterrænet. Find vores skitilbud i linksamlingen til højre.

Skræddersyede skirejser

Hos AlfA Travel arrangerer vi “rejser efter mål”, og det betyder, at vi kan lave en skirejse, som er tilpasset til netop jeres gruppes ønsker og behov. Vi laver selvfølgelig både ugeture og weekendture. Fordelen ved at inddrage et rejsebureau i planlægningen er, at I slipper for mange af de praktiske opgaver omkring turen. Endvidere er rejsedeltagerne dækket af Rejsegarantifonden og bureauets ansvarsforsikring. Det betyder minimal økonomisk risiko for både rejsedeltagerne og skiklubben.

Vi hjælper med alt omkring rejsen fra skileje, liftkort, transport og skiskole. Vi tager også gerne kontakt til de lokale myndigheder for specialaftaler omkring egne instruktører og konkurrencer.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)